Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guruljon az Élet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balatont körbebiciklizni remek móka, hogy mennyire, arról rövidesen cikk is lesz itt az I love Balatonon, de a negyven fokos nyári kánikulában legalább ennyire jólesik ráakadni egy hűvös kiszögellésre. Egy olyan helyre, ahol kicsit hátradőlhetsz, kimasszírozhatod a görcsöket az…..
Guruljon az Élet 2013.08.10 13:07:22
Kedves Mindenki!

Engedjétek meg, hogy a névtelen, arctalan - így bátran alkotott - véleményetekhez hozzászóljak:
A stílust kritizálótól kérem, hogy mielőtt véleményt alkot, művészettörténetileg képezze magát, hogy nyilvános ne legyen nevetséges. A haszonkulcsunkat kiszámolónak üzenem, hogy nem csak rezsiköltség van ami villany, víz, gáz, szemétdíj, hanem könyvelői, vállakozói költségek és a zeneszolgáltatásért fizetünk a szerzői jogi hivatalnak. Továbbá az ételeket, italokat felszolgáljuk, frissen készítjük pl. a limonádét, a gyömbéres lime-t, a turmixokat, lasszikat, ugyanígy az ételeinket is. Saját kezemmel dagasztom, gyúrom, sütöm pl. a pizzatésztát és sütöm a sütiket. Kérlek a kritikádnál azt is vedd figyelembe, hogy nem egy büfékocsinál kell sorban állnod, majd műanyagpohárból a tűző napon elfogyasztanod amit vásároltál. Mi biztosítunk az árban árnyas, párnákkal ellátott pihenőhelyeket, WC használatot, panorámát és olyan különleges ízeket amit a Balatonon nem találsz.
Cigányosodás? Nem is értem miről beszélsz?! A hely neve Világbüfé ami annyit takar, hogy teljesen mindegy ki milyen vallású vagy bőrszínű, a lényeg, hogy legyen egy hely ahol mindenki egyszerűen "csak" ember és ahol a célunk az, hogy mindenki jól érezze magát. Szerencsére aki eddig betért hozzánk biztosan visszajáró vendéggé vált.
A borokról: A csopaki Petrányi pincészettől vásároljuk a helyi rizlinget és a Fischer borházból a Szentgyörgy-hegyi Rosét. Nem mondanád nyilván igénytelennek, ha ismernéd vagy kóstoltad volna őket.
Valaki feltette ezt a kérdést is: Miért árulunk borokat ha bringásoknak van a hely? Mint említettem a hely nem tesz különbséget ember-és ember között. Ide lehet jönni bringával, autóval, görkorcsolyával, lóháton és gyalog is. Így talán már érthető, hogy bort is árulunk.

Idén Pünköskor nyitottunk ami május közepén volt, de mivel tanév zárásig nincs nagy forgalom, ezért valóban június 14-ig csak péntektől vasárnapig tartottunk nyitva, azóta azonban minden nap nyitva vagyunk.

Összegezve: kedves emberek! Mielőtt jó magyar szokás szerint a kákán is csomót keresnétek, arra kérlek benneteket, hogy gyertek el hozzánk, ismerjetek meg bennünket, az ételeinket, italankat, ízleljétek meg a hely hangulatát és azután alkossatok véleményt azokról akik a Ti kényelmetekért napi 16 órát dolgoznak szabadnap nélkül. Sok szeretettel várunk Benneteket! Évi és Laci