Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó Rödönyi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszállt a füst 2014 január 14.-e mérföldkő az ellenzéki összefogás történetében. Sokmillió választópolgár aggódva várta az eredményt: Milyen lesz a füst színe? Fehér füst szállt fel a tárgyalóterem kéményéből, jelezve: a tárgyalófelek kompromisszom-készségről…..
Fogalomzavarban az ország Egy heti kiesés a politikából nem túl sok, talán még jót is tehet a embernek: Nem olvasta azt a sok baromságot, amit az ujságok „kacsaként” felröpítettek. Egyet utólag olvastam: Lendvai Ildikó a közös miniszterelnökjelölt! Elolvastam a…..
MI JÖHET MÉG? At elmult hónap számunkra nem alakult túl szerencsésnek: Sőt, egyenesen gyalázatosra sikeredett. Kezdődött azzal, hogy egyik pesti utam során a feleségem azzal örvendeztetett meg, mikor hazaértem: Három napig nem volt TV-nk! Kiderült, hogy a távirányító…..
Ildikó Rödönyi 2013.10.17 12:01:37
@Pupu Blogja: A "Viktort" csőgőrénnyel se lehet lehet kipucolni, Ezért fuldoklunk a förtelemben.

Egyébként meg kinek "viktor" ez? A haverjainak, akikkel együtt köpködi a szotyolát, de nekem, nekünk aztán nem!
Végrendelet  A  nyár  heves,  a  kasza  mégse  „egyenes”. Ebben  a  hőségben  minden  előfordulhat. Még az  is,  hogy  keresem  a  Hazámat,  de  nem  találom. Látta  „Walaky”, …..
Ildikó Rödönyi 2013.08.10 11:02:41
@mi vok én: Ez a komcsizás nagyon elavult, idejétmúlt duma. Aki nem látja a korhadt fától az erdőt, az nem tudja hol él.
Nem látja, hogy nem a múlttal kell viaskodni, hanem azzal a bandával, ami maffia módszerrel kifosztja az országot, és degeszre tömi a zsebét.
Medencékben áztatja büdös, csimbókos ülepét, de a szegényektől még a vizet is elveszi. Pedig a víz az ország természeti kincse, nincs joguk ezeknek a férgeknek kisajátítani. Ha már mindent szétosztottak egymás között, mi marad az ország lakóinak?! A nyomor, csak a nyomor!
Aki ezek mellé a rablók mellé áll, az a hitvány férgek számát szaporítja. Aki elhazudja a szocialista kormányok eredményeit, miközben élvezte azok előnyeit, az soha se váljon meg orbántól és a fidesztől. Forrjon össze velük egészen a börtönig. Mert ott fogják végezni!
Ildikó Rödönyi 2013.08.10 11:15:58
@colambo: Undorító, amit ezek művelnek. A háttérből orbán és juhász által mozgatott Bajnai uralja az ellenzéki tárgyalásokat.
Lassítja és tartalmilag meghatározza az un. egyeztetést. Meterházy meg föladva a legnagyobb ellenzéki párt elnöki pozícióját és a tisztességes politikai magatartás látszatát, lefekszik a kis akarnok Bajnainak.
Mi meg hallgatunk és várjuk a csodát.
Úgy látom, jelenleg az ellenzék legkártékonyabb kerékkötője Bajnai.