Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vajlégy

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már előrevetítettem, a jó párkapcsolathoz a kapcsolat egyenlőségen alapuló működtetése szükséges. Ma, Magyarországon az a terület, amiben ez a legkevésbé tud működni a tapasztalatom szerint, az a háztartás. A mai napig hallom - mindenféle embertől -, hogy van a női munka, meg a férfi munka.…..
vajlégy 2016.03.18 16:18:57
@VeronikaS: +100000000!
Santa Bros Fürdőszoba tuning ! 2016.02.22 09:13:35
Egy jó kiadós költözés után, megérkeztünk új albérletünkbe. Megannyi válogatás után, kutyával elég nehéz volt minden kritériumnak megfelelőt találni. Minden lakásban volt egy kis bibi, így ebben is.... a fürdőszoba! Már akkor mondtam a feleségemnek bízzon bennem megoldom... Így is lett! Felmerül a…..
vajlégy 2016.02.23 22:28:11
Na, mármost egy ilyen címmel a szinglihordák :-) biztosan pillanatok alatt szétszedik az embert a tartalom elolvasása nélkül. Nem baj, a polgárpukkasztás állítólag menő, fújjunk bele a nullás lisztbe! :-) Röviden az előzményekről: nem kell ecsetelni, hogy a nyugati világban sokkal kevesebb gyerek…..
vajlégy 2016.02.16 08:23:45
Sziasztok! A mai bejegyzésben bemutatok 3 olyan alapdarabot, amelyek segítségével a hideg napokon is csinosak lehetünk. ..
Szépek, szexik – és jórészt a közösségi oldalnak köszönhetően mára már igen szép bevétellel is rendelkeznek az Instagram sztárjai, akik közül ma tíz olyat mutatunk be, akik a fitnesziparban működve alapozták meg a hírnevüket és tesznek szert igen szép bevételre…..
Vannak olyan helyzetek, hogyha több szempontból nézünk meg egy történetet, akkor a véleményt az érvek és ellenérvek finomítják, középre húzzák. És vannak olyanok is, ahol ha jobban bele ásod magad a témába, az derül ki, hogy valakiről addig nem voltál elég rossz…..
vajlégy 2015.12.18 21:45:07
@Válasszunk: Bocs, de a motozás a testüreg átvizsgálást is jelenti, azt SEM csinálja biztonsági őr (még jóhogy!)! Amiről te beszélsz az a ruházat átvizsgálása, de azt sem csinálhatja biztonsági őr, maximum megkérhet, hogy pakold ki a táskádat, de ő nem nyúlhat hozzád! Mindkét eljárást, rendőr csinálhatja szóval nem tudom honnét veszitek ezeket a baromságokat, de jó lenne, hogy ha valaki, aki blogot ír az talán ne írjon permanens hülyeségeket!
vajlégy 2015.12.19 00:22:17
@Válasszunk: És, ha megtörténik törvényellenesen akkor neked terjeszteni kell a baromságot? Atyaúristen hány éves vagy, öt?:DDD
Múlt vasárnap azon töprengtem, hogy honnan rendeljünk gyorsan valami kaját, és az a - teljesen kifacsart - dolog jutott eszembe, hogy mennyivel könnyebb lett volna gyerekkoromban a Netpincéren választani, hiszen alig ismertünk más konyhát a sajátunkon kívül :) Pedig nem volt az olyan nagyon régen,…..
vajlégy 2015.12.05 23:03:47
@Hamster: A Blahán is volt kajaautomata a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején! Emlékszem sütiket és minyonokat is lehetett választani automatából, bár az ízükre már nem emlékszem.
Alapvetően azt gondolom, hogy nem. Bár a tapasztalataim alapján aki fizetésre kötelezett, az inkább az igen felé hajlik, aki pedig kapja, az leginkább azon a véleményen van, hogy lehetne ez magasabb is. Abban megegyezhetünk, hogy legbiztosabb pedig az, ha a letiltással érkezik minden…..
vajlégy 2015.12.05 16:57:41
@Before: Én a környezetemben azt tapasztalom, hogy az elvált apukák miután leléptek egy fiatalabb nővel, akikkel lehet villogni, kb leszarják a gyerekeket, inkább hozzávágnak pénzt, ajándékot, csak nehogy foglalkozni kelljen velük! És ez még a jobbik eset, hogy van miből pótolni az apai törődést. Megöregedve meg majd verik a nyálukat, hogy miért nem nyitják rá a kölykeik az ajtót, és nagyon csodálkoznak...
vajlégy 2015.12.05 17:34:41
@Dr. Panasz Muki: Pontosan! Ha valaki szülő lesz akkor akár férfi, akár nő, elsősorban a gyerekeiről köteles gondoskodni! Nincs, "de" meg "ha"! Az ember családja nem olyan mint egy ruhadarab, hogy ha megunom akkor majd veszek másikat! A gyerek mindkét fél kötelezettsége, anyagi és minden értelemben, nem picsogni kell az apukáknak és az anyukáknak, hanem túllépni a pitiáner sérelmein, és a gyerek érdekeit nézni! Na erre nem képesek sokan, ezekre mondom, hogy előbb kellett volna gondolkodni, még mielőtt megcsinálták a gyereket...
vajlégy 2015.12.05 17:39:29
@Before: Szerintem meg nem abból kéne kiindulni, hogy ki szívja a többet! A válás nem a bírósági végzéssel kezdődik, hanem már évekkel előbb, oda kell figyelni a másikra kölcsönösen, és ha végképp nem működik, akkor lehet nem a másikat megcsalva, megalázva, összetörve, ember módjára is szétválni, úgy, hogy a közös gyerekek minél kevésbé sérüljenek! De ehhez szükség van önismeretre, nagyvonalúságra és tiszteletre mindkét fél részéről.
Megint az a nyolc év. És megint az derült ki, hogy akkor volt jobb. Egy friss közvéleménykutatás szerint az emberek már vizitdíjat fizetnének, csak hogy jobb legyen az egészségügy. Nem elég, hogy a Gyurcsány.kormány idején kisebb volt az államadósság, többen jártak…..
vajlégy 2015.11.25 01:58:36
@ProhiOtti: Én havonta kétszer járok orvoshoz krónikus betegség miatt, és el KELL mennem mert a gyógyszert amit szedek laborvizsgálathoz kötött, és csak egy hónapra való adagot írhat fel az orvos, szal az élet bonyolultabb annál, ami a szűk kis agyatokba befér...
Bár külön-külön is érdekelnek ezek a témák, annyira mégsem keltette volna fel az érdeklődésemet, hogy beáldozzam egy pénteki késő délutánomat, estémet arra, hogy meghallgassam, mit is mondanak erről azok, akik irigylésre méltóan elkötelezettek valami mellett, de a meghívó…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
vajlégy 2015.11.19 12:17:56
@timotiyong: Én nem szeretnék kutatómunkát elvégezni, de mivel te már úgyis elvégezted, ezért szeretnélek megkérni, hogy légy oly szíves a nagyközönséggel is megosztani a kutatásod eredményét! Gondolom nagy munka áll benne, és mint bármely más kutató, te is szeretnéd a világgal elismertetni az eredményeidet. Bár gondolom, ha válaszolsz is, csak annyit fogsz mondani: "nézz utána te magad" vagy kapok egy csomó "mindenegyben blog" színvonalú linket, esetleg néhány amatőr youtube videót:/
vajlégy 2015.11.19 21:46:25
@Wolfram004: "nem egy "összeesküvés elméletről" bizonyosodott be utólag, hogy volt valóságalapja."

Melyek ezek?
vajlégy 2015.11.19 22:39:51
@Wolfram004: De ez nem konteo! Szóval az van, hogy nincs egyetlen konspirációs teória sem aminek bizonyítható valóságalapja volna, azzal szemben amit állítasz, hogy "nem egy..."!
Az elfekvő kemény volt, dilis öreg lányok fazonok éktelen bűz a folyosón haldokló betegek stb. Ez az ország ugyi az álom ország? Tisztelt Praxis!   Mint törzsvendég a múlt évben kipróbáltam a Német egészségügy vendégszeretetét immár harmadszorra. Van ott valami, ami vonz…..
vajlégy 2015.11.17 17:12:19
Előszeretettel tolja maga előtt a magyar népet Orbán Viktor. Szinte hetente elhangzik ugyanis egy-egy kijelentése, melyeket a magyar emberek akaratára hivatkozva oszt meg a nagyérdeművel. Mi magyarok azonban olykor kikérjük magunknak, hogy a nevünkben mondjon olyanokat, melyekről nem is…..
vajlégy 2015.11.13 11:11:50
@ulpius66: A napelemek élettartama nem 6-8 év bocsi! 20-25 év alatt veszít a hatékonyságából kb 5-10 százalékot, nem baj ha nem értesz valamihez, de legalább magabiztosan vagy buta:D
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
vajlégy 2015.10.29 14:03:12
@Almandin: "Azt már hallottam/olvastam, hogy a NAV már régóta szeret adócsalók után kutakodni a neten, mert sok hülye elárulja a blogokon-fórumokon, hogy adót csalt.
Ha én nyomozó lennék, simán használnám a fórumokat nyomozásra, újabb bűncselekméányek felkutatására. Bűncselekmény gyanúja esetén ugyanis nem véd a nicknév sem, mert a hatóságok kikérhetik a regisztrációs adatokat.
Bűnözők is szívesen használják a netet, főleg a közösségi portálokat. Pl. sokan kiposztolják, mikor mennek nyaralni, ezt a betörők kifigyelik és kipakolják a lakását."

Erre a hozzászólásodra válaszoltam azt amire te azt írtad, hogy: "Ez ahhoz hasonlít, mint az orvosi titoktartás: alapból köteles az orvos betartani, de a hatóságok felmenthetik, ha tanúskodnia kell."

Te ne haragudj, de hogyan jön ehhez a hozzászóláshoz az orvosi titoktartás? Szerintem te nagyon összekeverted a kommenteket, mert így semmi értelme a válaszodnak! Nézd meg mi a beszélgetés előzménye!
vajlégy 2015.10.29 14:14:45
@Faszerkezet: Van még egy blog: kegyetlensors.blogger.hu/
Ebbe is érdemes belenézni.
vajlégy 2015.10.29 15:41:58
@erol: Itt a blog.hu-n is volt egy blogja, kerestem valamit és ez is a keresések között volt, belenéztem, és atyaég:( Én nagyon sajnálom a hasonló betegségben szenvedő embereket, mert az valami gyalázatos amikor elveszíted a kontrollt az elméd felett...
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
A saját müzli keveréknek számos előnye lehet. Egyrészt mi saját magunk választhatjuk ki az alapanyagokat, ezáltal a problémás összetevőket kiküszöbölhetjük. Másrészt a saját ízlésünk szerint készíthetjük el a reggeli vagy esti rágcsálnivalónkat. Íme a…..
Sziasztok! Szörnyű idő volt a hétvégén, így legalább volt időm korábbi képeket nézegetni: így bukkantam ezekre a fotókra, melyek még múlt héten készültek a Várbazárban, igazából nem is outfit-posztnak, csak úgy hobbiból, mobillal, mert aznap vettem fel először a…..
vajlégy 2015.09.29 12:34:56
@232323: Mitől lenne botrányos egy fiatal nő, divatosan felöltözve? Ja az már botránynak számít, ha valaki nem a magyar sztenderd szerint néz ki:/
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
vajlégy 2015.05.20 22:31:49
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
vajlégy 2015.04.28 17:35:39
@stuff1: Én is nézem a műsort, és örülök, hogy Nóri édesapja is itt van, mert szeretném ha megmondaná a lányának, hogy sokan nagyon erősnek tartjuk és bár ő sem hibátlan, de nekem a kedvencem! Fel a fejjel Nóri!
    A Hammer and Spear online régiségkereskedés tulajdonosai lakják ezt a 325m2-es loftot Los Angeles Arts District negyedében. A hely otthon, műhely és iroda egyszerre, utóbbi fokozatosan, szinte észrevétlenül alakult ki az étkezőasztalon és környékén. A berendezést…..
vajlégy 2014.07.18 23:35:23
@Baaah: Nekem meg pont, hogy nagyon egyben van. Elképesztő, olyan mint egy tejeskávé:)
Ezt a hírt ma reggel hallottam a Tv-ben, ahol két hölgy arról a kimutatásról beszélt amit 13 fővárosi és 12 vidéki helyszínen készítettek, közel 100 nő megkérdezésével, akik abortuszra vártak. Állítólag többen beszámoltak arról, hogy még a második tanácsadáson is…..
vajlégy 2014.07.17 23:28:54
@gizmo26: Engem anyám egész életében hibáztatott az elcseszett életéért. Kis híja volt, hogy az enyém is elcsesződött! Nagyon kemény volt, és igen anyámnak nem kellett volna gyereket szülnie!
vajlégy 2014.07.17 23:30:53
@sterimar: Csak amíg a felelőtlenség következményeit kizárólag a nők viselik, addig a férfiaknak nem sok joguk van ilyen markáns véleményt kinyilatkoztatniuk. Nem gondolod?
vajlégy 2014.07.18 11:57:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szociális okokból elengedik az abortusz díját. nehéz lenne néha gondolkodni ugye?
Vajon minek köszönhető az, hogy sokkal kevesebb dohánytermék fogy az országban, mint akár egy évvel ezelőtt?  "A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett adatok szerint júliusban 6, augusztusban pedig 12 milliárd forinttal kevesebb jövedéki adó folyt be a…..
Nem szeretek aktuáltémákat feldolgozni, főleg nem politikai érintettségűeket, pacifista lényemtől pedig a provokáció is távol áll. De most nem tudok szó nélkül elmenni az Alföldi-féle István, a király előadás kritikáiban felmerült egyetlen tényező mellett. Egyes…..
vajlégy 2013.08.25 14:50:49
@jobangel: Az miért is hülye, és elrettentő példa, aki botoxoztat?