Regisztráció Blogot indítok
Adatok
difenbaker

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne ! (tuti1x2)..
difenbaker 2014.07.27 12:55:42
@ak05: szia hétfőn fizetik ki én is arra várok
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „ A jelenlegi német forduló meccseinek oddsai így jöttek ki eddig: 3,40-9,50-3,80-2,50-3,80-5,00-3,30 DÁNKE SCHÖN ”  (FEDex)..
difenbaker 2013.12.22 07:13:10
@bakker.: szia ne haragudj, hogy bele szólok,de a Róma helyet inkább a Juventuszt veresd meg az Atalanta jó otthon
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Csak 6 feletti szorzóra szabad fogadni!!! esélye ugyanannyi,  elég  ha minden 5.tipped jó! " (mENNYI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
difenbaker 2013.09.14 06:34:41
@Attis83: szia ha nem haragszol adok egy jó tanácsot tapasztalatbol mondom soha ne fogadj a kedvenc csapatodra mert elfogult az ember és a csapat győzelmére fogad.Inkább rakd meg a west brom győzelmét.Ne haragudj ,hogy bele pofázok.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet az, hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
difenbaker 2013.08.24 10:48:23
@protips: rázos a herta a milán meg nem jólszokta elkapni a rajtot
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
difenbaker 2013.08.19 08:04:34
@PazzaInter: lilleström strömsgodset v 2,30 szorzo
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
difenbaker 2013.08.18 06:53:48
@BobeN: szia multkor velem adatott fel egy 14 éves srác egy szelvényt oda jött hogy föl adnm neki mondom miért ne
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont bárki KIKAPHAT bárkitől.…..
difenbaker 2013.08.17 11:28:38
@Robinho86: oké hogy a shalce jó de mult héten hazai pályán majd nem ki kaptak szerintem most idegenben bele is szaladnak egy vereségbe
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..