Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scooped_eye

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-irodalom Éljen a szerelem? 2015.03.26 07:00:00
A pina egy isteni finom kis műszer, csodatevő csodalámpa, fényt hoz, bűnre csábít, nem az én durva, merőleges mancsomnak való, pedig szívesen beledugnám, hogyne dugnám, jól érezné ott magát, odabent jó idő van és nedvesség, mi igen jót tenne száraz, komisz markomnak.…..
Vége az ovinak, sulinak, melónak, kezdődik a téli szünet? Otthon vagy a tesóddal, de a Facebookon kívül semmi mást nem csináltok? Esetleg nem látsz ki a szobádból a lexikonösvénytől, és a tankönyvszagtól már csak sírni tudsz, de még december 23-án is vizsgázol? Ja, és persze…..
Tudták, hogy a Jézuska bizonyos „frekventált” helyekre hamarabb eljön, mint amit a sztenderdek előírnak? Amíg mi a karácsonyi menü és a kisebb- nagyobb ajándékok költségeinek optimális elosztásán matekoztunk, és lenyomtuk az ünnep előtti utolsó teljes, és überfárasztó…..
Scooped_eye 2014.12.19 23:55:37
Az elmúlt hetekben a Fidesz sorozatosan lövi az öngóljait, és a politikus közönség ellenzéki része blogjaiban, újságcikkeiben, elemzéseiben és kommentjeiben egyre többször és egyre elevenebben jelenik meg a kép arról, hogy Orbánnak mennie kell, és menni, vagy talán menekülni…..
Scooped_eye 2014.12.11 16:35:15
@lófüle elemér: az alaptörvény milyen érdekeltségeket bánt? most akkor hogy is van ez? tüntettek orbán ellen, de az unió király, viszont, ha az unió elfogad egy alaptörvényt akkor az is szar ideiglenesen?
A győztes sokszor nem a járt út szerinti jobb, hanem az ismeretlen, de jelenlegi igényekre rezonáló másik. Tófalvy Tamás publicisztikája az augusztusi Forbesból. Június 30-án bezárt az iWiW, a világ egyik első és jó ideig Magyarország piacvezető online közösségi hálója.…..
Scooped_eye 2014.08.11 00:31:30
@A nép fia: A kommentedben annyiszor írtad le az "igény" kifejezést, hogy nekem is rossz érzésem lett a végére: "mi a faszé' nem írod már le azt a kibasz. igényt?!" :-D
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
Nem is értem, mi az a cetcápa, mert hát az hogy van, egy cápa megdugott egy cetet, az nem megy, mert a cet az emlős, a cápa meg izé, állat, és ezek ketten így nem, szóval nem értem, meg a delfinek azok dugnak egymással, de a cápák nem. Tara Reid a Sharknado című zseniális zséfilm…..
Scooped_eye 2013.08.09 16:23:05