Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunny

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Õ Puszedli, az egyik dzsungáriai törpehörcsögöm. Evési szokásainál csak az alvási szokásai érdekesebbek, ugyanis annak ellenére hogy van odúja, mindig a leglehetetlenebb helyeket és pózokat találja ki alvásra. Ezen a fotón a kajástál alatt alszik. A másikon pizsamazsebben…..
Háddemintaztacímbenisírtam, a mai ebéd egy majoránnás, rántott csirkemell volt petrezselymes burgonyával, ami összességében 630 forinttal csökkentette a pénzügyi tengerem mélységét (igen, ilyen napom van). Amúgy nem volt vele különösebb gond, bár régi vágyam, hogy egyszer…..
Dobozos Gourmand Vaj vs. margarin 2007.12.17 08:15:35
Az index.hu tegnapi cikkében elemzi a vaj vs. margarin egészségesebb voltát. A szavazás állását elnézve a vélemények megosztottak, szóval úgy látszik csak nálam dől el a vita ott, hogy a vaj finom, a margarin pedig nem az. Arról már nem is beszélek, hogy a vaj nagyjából…..
Rettenetes kolléga szabin (és házikoszton) van, aminek nagyon örülök, mert végre kipihenheti magát, meg imádom is csinálni az ő munkáját meg az enyémet együtt. Persze az ürömbe mindig vegyül egy kis öröm is, mert fogorvoshoz is megy, legalább nem csak nekem szar az év vége :P…..
Kedves olvasónk, Vera tanácsára ezen a héten az Egészségkonyhát teszteljük. Egyébként a mai napig megdöbbent, hogy vannak kedves olvasóink. Biztos vannak nem kedvesek is, meg kedvetlenek, én akármilyen olvasón őszintén meg vagyok döbbenve :) Szóval. A rendelést péntek este jó…..