Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Avarosi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon a választási kampány, Orbán elkezdte a hízelgést a legaktívabb választói rétegnek: a nyugdíjasoknak. Bevált recepten ne változtass: 2014-ben a rezsihazugsággal simán repetázni tudott, most megint arra készül: némi odavetett alamizsnáért cserébe megúszhatja az elszámoltatást az elmúlt 8 év…..
Az elmúlt hónapok eseményei folytán nem csekély nyugtalanságot eredményez a ferencvárosi önkormányzat városfejlesztési és - rehabilitációs hosszú távú koncepciójának hiánya. A májusi képviselő-testületi ülésen újabb ingatlanokat adott magánkézbe a városvezetés. A Balázs Béla utca 24-28. szám alatti…..
Miközben a sajtó olyasmikkel van tele, hogy Rogán Antal úr polgármesterként hosszú időn keresztül miként csökkentette példamutató módon az ingatlanok árát, mostanában pedig a kiflik és zsömlék hasonló árcsökkentéséért harcol minden erejével a gonosz, kapzsi pékek ellen,…..
Egy űrhajós a kilövés utolsó másodperceiben végiggondolja az életét. A sok küzdést, amivel eljutott idáig, a sok nélkülözést, és a dicsőséget, amikor kiderült, hogy indulhat az űrbe. Kicsi félelem azért van benne, de ez természetes. Közel az indulás, húsz év munkája…..
László Avarosi 2013.12.29 21:36:45
Nagydarab kamionos bemegy a sörözőbe és a VIP-terem felé tart, mert ott vannak a legkényelmesebb fotelek és egyébként is törzsvendégnek számít, ha valakinek, akkor neki joga van bemenni. ˝Most nem mehetsz be!˝ - szól neki a biztonsági ember. A kamionos nem érti, de a biztonsági…..