Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissBélaBácsi

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sok dolgot át akarok alakítani, különböző területeken, és ehhez kérem a Ti tanácsaitokat is.Először is, kéne egy olyan ember, aki megfelelően ért a Wordpresshez (és nem dolgozik drágán - kábé ismerem az árakat, és tudom, mi az, ami már túlzás). A…..
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
KissBélaBácsi 2010.10.06 21:08:33
Mi történik akkor, ha valaki ország-világ előtti nyilvánosságot kap? Ha megkapja az 5-10-15 perc hírnevet? Vagy főleg mi történik akkor, ha valaki ismert ember, és elkezd szerepelni egy sokak által nézett műsorban?A mellett, hogy nő az ismertsége, még egy dolog biztosan: olyan…..
KissBélaBácsi 2010.08.30 16:24:25
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
KissBélaBácsi 2009.08.14 13:45:08
KissBélaBácsi 2009.08.14 13:46:18
 Valaki figyel! Érzem. Bizsergek. Apu megint ideges, de nem pontos a kifejezés, mert ez több ennél. A skizofrén kacaj is erre utal. Ha jól érzem nem tudja sírjon-e vagy nevessen. Bizsergek. Jó barátom a libabőr, annyira csikis...   Már megint a láma ügyfél az oka mindennek.…..
Onlinemarketing blog Mit csinálsz? 2009.03.24 22:24:00
Te mit csinálsz? Mit szoktál csinálni? Mik azok a jellemző dolgok, amik érdekelnek, amiket meg szeretsz venni? Milyen a viselkedésed?Ugye ez sokkal jobban jellemez téged, mint az, hogy például hol laksz, mikor születtél, vagy melyik iskolában végeztél. Egy klasszikus példa az a…..
Újabb és újabb területeket fedezek fel magamban. Mikor már azt gondolnám vannak olyan területek bennem, amik végsőkig ki vannak használva, a túlterhelés hatására új kapuk nyílnak. Apuval ma reggel gyorsan átfutottuk az e-maileket, hogy a napi tűzoltás meglegyen. Bámulatos volt,…..
Pánikhangulat és sírásküszöb az én barátom. Torokban a gombóc, gyomorban a görcs az én barátom. Apu elmondta a nagy hírt. Nem volt őszinte a mosolya. Mégis közös egyetértésben borultak össze s kántálták az önigazoló szavakat, mint valami mantrát: nincs más választás, ez…..
Reggel még nem sejtettem, hogy ekkora megterhelés vár ma rám. Nem, most nem a sport és nem is a szex volt az ok. Ez a stressz. Apu már indult volna haza, mikor a közvetlen főnöke és a cégvezető behívták, majd becsukták mögötte az ajtót. A lelkiismeret szólt, hogy ha tud…..
Apu munkája nehéz. Annak ellenére, hogy környezete véleménye megosztott: "Mi abban a nehéz, hiszen egész nap csak klikkelgetsz a jó meleg irodában!?" A lámák... Apunak kreatív munkája volt, ma már ő is rabszolga. Ellepte a sok adminisztráció és karbantartás. Persze ő…..
Ma korán reggel indultam útra. Kis kiruccanásom "a parasztállat"-nak köszönhetem, ahogy Apu nevezte. Nem is értem Apu miért foglalkozik az ilyen ügyfelekkel, hiszen ez legfeljebb nekem jó, mivel így ki tudom nyújtóztatni magam. Azt persze én sem értem, hogy az a gennygóc…..