Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iszonyatosan naiv

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlinket a letöltéshez itt talál...
iszonyatosan naiv 2013.08.08 21:37:10
Tisztelt Winkler Úr!

Az „Égéstér” 79. adásához, mint érintett szeretnék néhány észrevételt tenni:
Nem is elsősorban a vásárolt autó körüli huzavonáról szólnék, hanem inkább a jelenségről, amiben most már Ön és beszélgető partnerei is érintettek.

Mielőtt a történettel a Totálkárhoz fordultam volna, telefonon érdeklődtem a szerkesztőségnél ennek módjáról. Azt a felvilágosítást kaptam, hogy nagyjából írjam le a történetet és amennyiben a főszerkesztő azt arra érdemesnek tartja, fel fogja velem venni a kapcsolatot, hogy rákérdezzen a részletekre, illetve a szóban elmondottakat is értékelje. Szó esett arról is, hogy a nyilvánosság elé kerülő történethez a jóváhagyásom is szükséges. Megadtam a nevemet, elérhetőségemet és a telefonszámomat!!!
Meglepetésemre, mivel valóban nem vagyok a Totálkár rendszeres követője, csak a Retil-Car -tól kapott – és itt most nem minősített - levélből értesültem az „Égéstér”-ben elhangzott beszélgetésük engem érintő részéről. A beszélgetésükből egyértelműen kiderült, hogy sem Önnek, sem beszélgetőpartnereinek nincsenek pontos információi a valós történésekről, mivel a „hallgattassék meg a másik fél is” elvet elfelejtették figyelembe venni. Úgy gondolom, hogy ezek után Önök is - a Retil-Car és a Csonti-Car hoz hasonlóan – velem szemben tisztességtelen módon jártak el, mint média, és van okom feltételezni, hogy mint autós szakemberek is. Az már csak hab a tortán, hogy egy csomó mellékkörülményről fogalmuk sincs, illetve elvileg egy csomó dolgot megtudhattak az idézett levélből, de figyelmen kívül hagyták. Azt gondolom, hogy ez, erre az esetre vonatkoztatva, sem volt túl tisztességes.
Megjegyzem még – csak hogy tudjon róla – az biztos, hogy nagyon naiv voltam, de nem gondolom, hogy a naivságot kell elítélni a csalással, tisztességtelenséggel szemben.