Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva Kádárné

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az új Gyilkosság az Orient expresszen film, itt az új kiadású könyv, úgyhogy ideje, hogy feltegyük a fontos kérdést, melyet számtalanszor feltettek és meg is válaszoltak már – hiába.Tudjuk, hogy Agatha Christie-nél csak Shakespeare-t olvasták többen a világban, de Shakespeare-nek van 350 év…..
Éva Kádárné 2020.02.06 10:15:53
Őszintén be kell vallanom, hogy az Igazából szerelem sokáig az egyik kedvenc vígjátékom volt. Eleve kedveltem ezeket a némiképp egy kaptafára készült angol vígjátékokat (mint a Négy esküvő és egy temetés, meg a Notting Hill stb.), az Igazából szerelemben pedig különösen kedveltem a film ritmusát:…..
Éva Kádárné 2018.12.07 11:30:15
Egy hónaposak az ikrek, szépen fogyunk az apjukkal a kialvatlanságnak köszönhetően, bár rajta még látszanak a striák :)Mozgalmas hónap volt. Előtte persze még mozgalmasabb volt az élet.Amikor jó pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy - akár kései szerelem, akár nem, akkor is világrengető szerelem -…..
Éva Kádárné 2017.09.20 19:44:25
Hajnal van, még semmit sem tudok a részletekről. Bár kapcsolatban vagyok Johannával és Palival, Bodor Pál felnőtt gyermekeivel, nem ébreszteném fel őket, hogy elmondják, miként távozott az életből. Összpontosíthatok hát a Diurnus-jelenségre. Mint majd’ minden erdélyi tollforgatónak, 87 éves korában…..
Éva Kádárné 2017.03.13 08:31:33
Korábban szó érte a ház elejét, hogy hát a macskák. No, kérem, ezennel kizárólag a macskákról lészen szó – majdnem 100%-ban. Mivel Stefan Stefanovics egy végtelenül állatbarát egyed, hát csinált egy macskaajtót a bejáratiba. Persze, az is lehet, hogy csak kurvára megunta a ki- és bekéredzkedő…..
Az úgy kezdődött, hogy mélyen a szemembe nézett egy nő, aki optikus, és mondta, hogy meg kellene műteni a szememet, csak 10€, mindössze ki kell fáradnom a Shopping Citiy Süd-be, semmi perc alatt megvan. Kérdem, mi van nekem, úgy szemileg, hogy meg kell műteni? Azt ő nem mondhatja meg, de ott van a…..
                     (Gyimesi Lacinak)   már mindegy ne törődj vele hol van álmodoztunk kis kurvák csillagporban   mikor is volt vérmező logodi a moszkva téri gomba egy felesért hányszor beálltunk semmink se volt csak ezer álmunk   bolondok voltunk…..
Birtalan Ferenc versei Ma régi 2014.06.23 10:01:19
  nézegetem a régi könyveket ismerős illatok ismerős helyek hallom hangosan olvasok neked még minden jó és minden még lehet merész álmokban szárnyalok veled szőjük a szivárványfényű terveket látom bíztató barna nagy szemed még velünk voltak az istenek pereg sok…..
A magyar állam alaphangon persze közel egymilliárd forinttal. Lejárt a határidő, hétfő estig kellett igazolniuk, hogy van tízezer tagjuk azoknak az egyházaknak, amelyek a szigorítás miatt elveszítették a státusukat. A többség nem is kísérletezett ezzel, szerintük irreális az…..
Éva Kádárné 2013.10.01 12:27:46
Dicsőséges akárhány nap. Csukjuk be a szemünket és képzeljük el, hogy néhány – lehetőleg minél több – gyerek eljön Pestre és megnézi a Margitszigetet. Kétszer is körbejárja a víztornyot. Akár a Várig elnéz, kezével árnyékolva a szemét. Aztán hazamegy, otthon pedig…..
Éva Kádárné 2013.08.08 21:26:36