Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvi Bakos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SZÍVFELMETSZÉS ELŐNYEI Édes-kedves Öcsémuram, remélem, múltkori levelem nem hatott túl lehangolólag Kedre, talán túlzásokra is ragadtatám magam, látván a  halmozódó szemetet, melyet neveletlen társaim – kiket a vidéki szleng tahóknak, a városi bunkónak nevez –…..
A SZÍVFELMETSZÉS ELŐNYEI Édes Öcsém, Kelemen! Előző epistolámban ígértem Kednek, hogy írok a Nevenincs Madárról, titokzatos lakójáról a Sanatorium kertjének, hol szív-operatiom utáni lábadozásomban oly szívesen sétálgatok. Az egykori kastélyból lett gyógyintézet,…..
Szilvi Bakos 2013.08.22 15:19:02
@Ligetlakó: Köszönöm Tünde néni a köszönetet,részemről az öröm ,természetesen nem felejtettem el és azóta is szeretettel figyelem ,olvasom sorait.Miután haza jöttem az megkerestem a blogját.Emlékeztem rá,hogy hagyma levélként említette meg írását.Így elég volt beírni a keresőbe a nevét és egyből kiadta többek között ezt is.Búvárkodtam,kíváncsiskodtam kicsit és mindent elolvastam magáról kedves Nénje :-)!!Időnként vissza -vissza kukucskálok és várom újabb kórodai történetét.Remélem jól van minden jót magának.