Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregfulop

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a megfelelő lakcím hiánya nagyon sok esetben a lakásszegénység következménye, A Város Mindenkié és az Utcajogász évek óta kiemelten foglalkoznak a lakcímmel kapcsolatos problémákkal. Évente közel kétszáz ember keresi meg csoportunkat különböző lakcímmel kapcsolatos nehézségekkel. A…..
Gregfulop 2016.12.16 19:52:09
@nimrod666: jo hogy elolvastad a cikket...
Ahogy korábban ígértem, Európa embert próbáló sípályái után most az amerikai és kanadai terepek következnek. Ahogyan az előző poszt, úgy ez is a Condé Nast Traveler gyűjteménye alapján készült. Függőlegeshez közelítő jégfalak, sziklák és szabadesés sílécekkel – borzongjunk vagy éppen vágyakozzunk…..
„Az e-cigaretta nem segít a daganatos betegeknek felhagyni a dohányzással, mert a használata által még inkább a nikotin foglyaivá válnak.„ Erőteljes egy mondat. Főleg ha körültekintünk, és azt látjuk az e-cigi ártalmasságáról vagy hasznosságáról még heves viták…..
Az alábbi írást Dean Van Drasektől itt olvastam, és különösebb megjegyzés nélkül lefordítva közzéteszem, mert magáért beszél, nincs mit hozzátennem, mert bár sok helyen szubjektív, de lehetséges, és szimpatikus felfogást képvisel, és bár a végén kicsit elrugaszkodott, és…..