Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MM989

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Képes egyszer úgy viselkedni, hogy elhiszem, élete értelme vagyok, máskor meg úgy, mint egy utolsó senkivel” - A kapcsolat 3 év után érzelmi hullámvasútazásba ment át, és a csaj most ott tart, hogy nem tudja eldönteni, maradjon, vagy adjon még időt neki. Amikor minden rendben van, irigylésre méltó…..
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
A mai poszt azért elgondolkoztató, mert felhívja a figyelmet arra, mennyire félrevezethet minket az, ha egy-két esetből általánosítunk. Ezért arra kérlek titeket, ti se általánosítsatok Luna írása nyomán, ugyanakkor (bár a poszt nagy részével a magam részéről nem értek egyet)…..
MM989 2015.03.02 12:21:54
Otthon az a baj, hogy azt veszik normálisnak, és természetesnek, ahogyan ők élnek (ezzel nincs is baj). Aztán hazamész, urambocsá' mertél venni egy jobb kocsit, meg pár göncöt, ami nem kínais és emberien áll rajtad, aztán megkapod, hogy na, hazajöttetek flancolni. Aztán meghallgatod Orbánt meg a Simicskát, meg a mindenfélét, amire te ne válaszolj, mert hát, nálatok fut a szekér, temáreztnemérted. Nem hát, hogy érteném, most, hogy már tudom fizetni az albérletem, és nem 3000 Ft-ért tankolok a kúton, szellemi fogyatékos vagyok és lövésem sincs a témához. Aztán jön az "aztánveletekmivan". Semmi, megvagyunk, meló van melóval. Kocsi megy? Megy, persze. Ja hát lehetett ára,mondják, ennyi pénzért menjen is. Ilyenkor már kifutnék a világból. Nyaralni mentek? Mennénk igen, semmi extra, Olaszország vagy ilyesmi, még nem tudjuk. Válasz: ja, jó nektek, mi örülünk ha hó végére marad valami, nemhogy nyaralás... Kösz, most megint én vagyok a paraszt, hogy el merek menni valahová.
Összegezve: máshogy élsz külföldön, mint otthon. Nem vagyunk gazdagok, de belefér egy-egy nyaralás, önállóan élünk. Ha hazamegyek, jobb, ha befogom a szám, mert bármit mondok: nagyképű vagyok, felvágok, elfelejtettem honnan indultam. Kérdés: ki ne változna meg, ha évekig más környezet, más emberek, más mentalitás veszi körbe? Hogy tudnám elfelejteni, hogy honnan jöttem, amikor az miatt jöttem el?