Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonosz bácsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koppány mondja Két évnyitó 2013.09.03 00:12:22
Jól indult a szezon. Kezdődött a DK alternatív tanévnyitójával, majd egy virrasztással, ezután egy rendes tanévnyitón vett részt Orbán Viktor, ami alkalmat adott rá, hogy az oktatáspolitikával kapcsolatos ellenérzésüknek hangot adjanak bizonyos "felforgató elemek". Volt…..
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Csárdás. Mező. Eper. Szellő. Cipők. Nyár. Kijárat. Vasút. Forgalom. Szépség és szörny. Bolygó. Gyár. Kuvasz. Hajszál. Mintha egy még megíratlan népi novella fejezetcímei állnának össze Lajkó Félix új lemezének felvételcímeiből. A délvidéki származású…..
gonosz bácsi 2013.08.08 16:49:01
Az eredeti felvétel alapján bizony nem. De ha nem Darth Vader, akkor ki volt Luke Skywalker igazi apja? Azoknak a szerencséseknek, akik még a IV. epizódnál kapcsolódhattak be a Skywalker család sci-fi köntösbe bújtatott sagajába, valóságos sokkot okozott az akkori második (mai…..