Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Webshopboys

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a moziban a technológia fejlődése a világvégéhez szokott vezetni, addig az életben rendszerint egy új termékhez a boltok polcain. Brett Leonard (SID 6.7) a végre megvalósulni látszó VR-forradalom filmes előfutára volt. A rendező a neki áttörést jelentő A fűnyíró emberben is a virtuális valóságra…..
Aki a 90-es évekbeli dancefloor hullám hanyatlását különösebb népszerűségvesztés nélkül vészelte át, azt sem atomvillanás, sem pestisjárvány, sem szalmonellás Macskanyelv nem pusztíthatja el. Míg H.P. Baxxterék legtöbb egykori pályatársa ma már tyúkhúrt gyomlál háztáji…..
Webshopboys 2014.09.15 11:42:57
Még mindig működik, még mindig vicces és látványosabb mint valaha. Itt a Feláldozhatók harmadik etapjához az új előzetes. Kár tovább ragozni, tessék megnézni: ..
A Kispál és a Borz 2010-es búcsúkoncertjéről írott cikkemet annak idején úgy fejeztem be, fogadni mernék rá, hogy jövőre a Quimby 20 éves születésnapi bulijára kerül majd sor a Sziget nagyszínpadán. Bár ez akkor nem történt meg – a két évtizedes jubileumot a Papp László…..