Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noirex

9 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötletes, szórakoztató logikai játék a Libra. A főhős a jó öreg kétkarú mérleg, ennek két oldalára kell elhelyezni megadott számú elemet. Ezeknek persze több fajtája van, és a súlyuk is különbözik. További csavar, hogy a mérleg két karja között meg van adva a…..
noirex 2010.01.15 00:58:11
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..
noirex 2009.02.05 15:50:25
@xstranger: erre gondolsz?
jatekok.oldal.info/play/2797/strat%C3%A9giai/Minions
nagyon jó kis játék én is nyomom már egy ideje :)
Szerepjáték ritkán van a blogon, főleg azért, mert ritkán készül ebben a műfajban flashjáték. A Hands of War e ritkaságok közé tartozik, elég komplex játékrendszerrel. Sajnos a sztorija nem túl fordulatos, van néhány hatalom, köztük kell rendet tenni. Igaz, még a játék…..
noirex 2009.01.22 17:14:47
régi de annál jobb játék, szerintem itt még nem volt:
jatekok.oldal.info/play/2582/l%C3%B6v%C3%B6ld%C3%B6z%C5%91s/Tank%203D

méltatlanul :( Jó grafika és hálózatban erős munkakerülésre tesz hajlamossá...
„Először nem értettem mi a játék ebben a himbilimbiben. Aztán már érdekes lógatásokat is lehetett végezni” – írja Gyu az XRaye-ről. Érdekes ügyességi játék ez, én sem értettem először mi a pláne benne. Aztán megértettem, és kiderült, hogy nem tetszik,…..
noirex 2009.01.20 16:48:17
Kedves Olvasóink!Ezzel a képeslappal szeretnénk sikerekben gazdag Nagyon Boldog új évet kívánni!      ..
Ejj-hajj, közeleg a karácsony este, a Napiszar.com-on, az internet pöcegödrében pedig pont most kavarta meg valaki a masszát. Most mondjátok meg, hát van szive az embereknek?! Néha mi is ránézünk az internet pöcegödrére és azt a sajnálatos tendenciát véltük felfedezni, hogy ezek…..
noirex 2008.12.25 16:51:42
Sziasztok Fröcsi-huszárok!

Ebből egyre nehezebben fogtok kikecmeregni:

HAZUGSÁG 1.:
egyrészt a poszt 2008.12.24. 16:33 dátummal született nehezen hiszem, hogy időzítve lenne. De végül is jó móka december 24.-én pár nevet feldobni egy sosem nézett blogra, valótlan tartalommal.


HAZUGSÁG 2.:
"Tamás azonosíthatóságra vonatkozó felvetésével kapcsolatban csak annyit, hogy érdekes módon egy normális impresszumotok sincs"

vicces vagy, de mivel nem fogod (fogjátok fel) megpróbálom akkor még egyszer és lassabban: én Kisérdi Tamás vagyok és az SWI Kft.-nél dolgozom, amely valóban hosztolja az adott webhelyet kb. ennyi közöm van a napiszar tartalomhoz...
Az SWI Kft. egyébiránt több mint 10.000 webhelynek és domainnek gazdája ilyen téren.

Szóval az összerakott mozaikok hibásak, az azonosíthatóság tehát nem akkor kínos amikor valaki érdekei sérülnek, hanem amikor valaki hazugságot terjeszt. Jelen esetben erről van itt nagybaszó...

Tőlem így - az én commentjeimmel - maradhat a poszt ebből is látszik mennyire vagytok hitelesek a badarság terjesztésében.

ÉRT SÉRELEM 1.

"széles tartományban változik az olvasottság. "
hehe

Látom nehezen viselitek, hogy nem olvassa senki :(
Segítsek felpörgetni egy kicsit a blogot? Ehhez még tényleg tanulnotok kellene egy kicsit...

OLVASÁSI HIBA 1.:
"17. század közepétől foglalkozol Web 2-vel, ezért ne írd meg még egyszer. "

ugyanis nem web2-öt, hanem internetet írtam Fröcsi-Huszárok ;)

Továbbra is Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Küldjetek egymásnak vicces képeslapot:
www.dotecard.com
Vagy játszatok sokat a
jatekok.oldal.info oldalon!
A Frost Bite 2 nagyon cuki kis ügyességi játék, amiben egy eszkimógyerekkel kell hegyet, pontosabban platformokat másznunk, miközben leszámolunk a helyi vadvilág képviselőivel és furmányos csapdákat kerülgetünk. Sokoldalú eszközünk a csáklyánk, ezzel verekedhetünk, magasabb…..
Nagyon kellemes karácsonyi játék és képeslap egyben. Van itt minden: mikulás, szupermen, bomba és természtesen ajándékok amit nekünk kell a mikulással szétosztani, lássuk hát:           ..
Ha esetleg a trópusokon nyaralnál talán ez a megfelelő képeslap:            Amikor pedig a rénszarvas lázad fel:..
Az éneklő rén(m)szarvasok minden évben a karácsonyi képeslapok sztárjai, ime néhány meglepő és mulatságos képeslap:               ..
Közeledik a karácsony! Ha szeretnél full-gagyi képeslapot küldeni válaszd ezt:     ime egy vicces változat Diszkópatkányok stílusban:    Karácsonyi tehenek, talán a Milka ihlette???    Karácsonyi képeslap Melegek részére, a…..
Hát ez nem semmi: Klikk a képre!        ..
a nagysikerű numa-numa amatőr énekeseinek egyik képeslap változata:..
A flashjátékok elég népszerűek Magyarországon is, valamiért a flash képeslapok itthon nem terjednek. Pedig akad bőven a gagyi, a vicces, játékos kategória képviselőiből. Ezen a blogon amennyi időm engedi megpróbálom majd a legérdekesebbeket, leggagyibbakat közzétenni ;)..
August Schwarz oldenburgi kereskedőt tartják a képeslap feltalálójának, aki 1870-ben egy német levelezőlap bal felső sarkára egy ágyú mögött álló tüzér képét nyomtatta.Ez az év a képes levelezőlap születési éve .Ezt fogadta el a Képzőművészeti Alap is, amikor az…..
A tegnapi trilógia után jöjjön valami egyszerűbb, a Shrink Game. Sőt, a játék talán túl egyszerű, ugyanis nagyon hamar ismételni kezdi magát, többet ki lehetett volna hozni belőle. Pedig az alapötlet nem rossz: a területszűkítős játékok (a Volfied név ismerős valakinek?) egy…..
Aki a tegnapi játékot leszemétparasztozta, az nézze meg a Meat Boyt. Brutálisan szívatós platformjáték, mégis szeretitek, mert tucatnyian beküldtétek kommentekben és levélben. Tipikusan az a játék, amivel húsz másodperc után már tudsz játszani, de napok kellenek, mire mesterré…..
Cthulhu-kalandok rajzfilmen – ennyit írt Yarner a Warner Arcane-sorozatáról, és több nem is kellett, hogy megragadja a figyelmemet. A horror egyik nagymesterének novellái (akinek munkássága legutóbb népszerű flashes kártyajátékot ihletett) ezúttal rajzfilmes…..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..
noirex 2008.08.12 17:12:17
Csodálatos ügyességi játékot küldött be TheMummy kartárs. A Through the Machine-ben egy léggyel kell kimenekülnünk egy veszélyes gépezetből, ami önmagában nem nagy szám, de a mesteri pályatervezés, a fekete-fehér grafika és a szegecselőgépek, fűrészlapok és más…..
A pénteki házi feladatot úgy hívják, hogy The Terrific Menace of the Invaders from Audiogalaxy és műfaját tekintve point’n’click kalandjáték. Lassú sodrású, de nagyon igényes darab remek grafikával és zenével. Ezen kívül, ahogy a linket beküldő Detti írja:…..
A YouTomb-on ugyan nem lehet megnézni a különféle okokból lekapkodott videókat, de azért kapunk egy elég jó képet arról, hogy mik azok a felvételek, melyeket valamilyen okból nem láthatunk a videómegosztókon. A YouTomb nem csak azt mutatja, hogy a szolgáltató milyen videókat…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Subba Négykezes pinacsapkodás 2008.04.07 23:30:00
A cím alapján biztosan egy rohadt kéjenc öregemberre gondoltok, ilyen csak az ő fejében jelenhet meg. Közben persze nem is, hova tart ez a világ? Két bakfis önfeledt játéka a gyerekszoba padlóján. Valaki magyarázza meg, ezt már nem kenhetik a klímaváltozásra!   ..
noirex 2008.04.08 13:09:04