Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamionos

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte szóról-szóra ugyanaz esett meg velem újév után egy nappal, mint amit Nikolaj írt meg még karácsony másnapján. Az ilyen döntésképtelen sofőrök sokszor veszélyesebbek tudnak lenni, mint az agresszív vadállatok, mert náluk is kiszámíthatatlan, hogy mit fognak tenni, de…..
autózz! Dobd vissza kenyérrel 2009.06.14 12:34:00
Nem egyszerű hideg fej kell ahhoz, amit László csinált, miután megrongálta az autóját egy idegbeteg biciklis és a mellkasába is kapott egy ütést. Hogy ezek után pillanatok alatt le tudott higgadni és nem azért ment a kerékpáros után, hogy kilapítsa, hááát, én biztos nem lettem…..
Érzésem szerint Zsola némileg mazochista személyiséggel van felvértezve, hisz a lenti párbeszéd alapján őszintén szimpatikusnak érezni valakit, aki undorítónak nevez és végig sem hallgatja a mondandómat, meglehetősen furán veszi ki magát. Most nálam is kiverte a biztosítékot…..
kamionos 2009.04.20 12:23:24
@Simet:
Ez így helyes ahogy írtad.
Engem sem zavar ha valaki siet, férlrehúzódok és mehet a dolgára.
Itthon a redőr azt hiszi magáról, hogy törvény felett áll, pedig nekik kellene példát mutatni...
kamionos 2009.04.20 12:37:33
@Bladika: Persze

Ők se nagyon tartanak jobbra, de a videó főhősét leszámítva normálisan közlekednek.
Az áruszállítók közt, legyen az kicsi vagy nagy, elég sok bunkó akad, mert ők sietnek, nekik időre kell menni, ők nem érnek rá, rájuk nem vonatkozik a KRESZ sem. 6ai agya a kék mikrobusz sofőrjétől durrant el. A héten lőttem a csatolt fotót az MO-s Halásztelki…..
Fj0d0r lenti kérdését akár úgy is le lehet fordítani, hogy kereszteződésnek minősülnek-e az autóbuszfordulóra hajazó kis út becsatlakozásai, hisz ezen áll, vagy bukik a dolog. Az alábbi képet bocsátanám vitára. Az útra tehergépkocsival behajtani tilos, viszont balra van egy…..
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
kamionos 2009.04.08 11:17:42
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Teljes mértékben igazad van! Az autót nincs értelme rongálni, a vezetője okozza a káoszt mindig.
A tükör lerúgása addig működik, amíg ki nem fog egy idegbeteg állatot, aki a nyakára hajtogatja a motorját.
Általánosítani értelmetlen dolog, mert minden kategóriában vannak hülyék.
Úgy látszik, hogy az FKF Zrt. dolgozói is a rendszeres olvasóink közé tartoznak, mert máris reagáltak a tegnapi, őket savazó posztra, amiben egyébként meglehetősen eltérő véleményeket olvashattunk a kommentelőktől is. Mi pedig csak örülünk, ha a múltkori Hummeres posztok után…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..
A férfiak faszfejek, ez a mai történetünk meszidzse, és csak sajnálni tudjuk a lányt, akit egy hozzánk hasonló szerencsétlen férfi visszakergetett Istenhez. A lánynak így jobb legalább. De érthetetlen, miért szívta meg kétszer. Mondjuk az egyik informatikus volt, ez vajon magyaráz…..
A fájdalmat nem lehet mérni - tartja a népszokás, pedig egy szakításban hirtelen el tudjuk veszíteni a súlyunk jelentős százalékát. Múlt héten DG kérdezte, hogy mennyire viselt meg az a szakítás. Mondtam 10 kiló. Volt honnan - jegyezte meg, de mivel ő is hirtelen dobott le…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
Hát, akkor indítsuk a hetet egy zseniális levéllel, amit Cápalánytól kaptunk. Valami Demi Moore-os nőt képzelek magam elé, aki megkapja a cég Michael Douglasét. Ha lehetne osztályozni, amit hamarosan lehet, akkor most öt csillagot nyomnék. Üdv az olvasónak! :-) Nos a történet…..
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..