Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTerrr

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A horogkeresztet, más néven szvasztikát sokak hajlamosak a nácizmussal azonosítani. Azonban önkényuralmi jelképként való megjelenése előtt már sokan használták a pozitív jelentést hordozó, jószerencse jelképeként általánosan elfogadott motívumot...
A Budapest Pride-on a HaHa eddig szervezeti szinten nem vett részt, de az idei meneten több aktivistánk is önkéntesként dolgozott. A következőkben egyikőjük gondolatait olvashatjátok.  Blogposztjainkban igyekszünk minél több nézőpontot és véleményt megjelentetni, ezért…..
PTerrr 2014.07.11 19:33:37
@maxval, a gondolkodó birca: egyáltalán nem. Kérdezz meg véletlenszerűen néhány magyar romát, vagy feketét, esetleg Mo-n élő vietnamit, hogy a mindennapi "színlátó" gondolkodás milyen zavaró tud lenni. És akkor még nem is beszéltem a nyilvánvaló rasszizmusról.

@barkaba: Kedves a megelőlegezett bizalmad, de sajnos már nem vagyok egyetemista.
Úgy tűnik, hogy tiltólistára került a román szó a Fidesz-valóságban,nagyobb bűn kimondani, mintha azt köpnénk oda, hogy baszdmeg a kurva anyád, te rohadt geci. Mert az ilyesmit az illedelmes polgári értékrend csak kisípolja, de román, na ez a szó egyszerűen nem jön ki. Szó…..