Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márta Szbó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harry Potter nagy közösségi macska. Nélküle nincs pisi, kaksi, fürdés, mert állandóan ott tátja a száját ahol az ember van! Én időnként nagyon megdöbbenek egy-egy macska itt ragadásán! Alapból azon megy mindig a hiszti : Hogy én szelíd macskát akarok: tessék! Olyan macskát aki szereti a…..
Márta Szbó 2020.06.04 20:35:16
Nem akartam ezt a blogot egy ilyen bejegyzéssel kezdeni, de ember tervez... A koronavírus miatt mindenkinek azt javasolják, hogy maradjon otthon és aki teheti, dolgozzon otthonról a fertőzés terjedésének lassítása érdekében. Az iskolákat bezárták, a közösségi tereket szintén. Könyvtárak és…..
Márta Szbó 2020.03.23 14:29:16
DEÁK-blog Otthon a család 2020.03.20 00:02:13
Megváltozott az életünk. A gyermekintézmények bezárása miatt a kisebb gyermekekkel sok szülő otthon maradt. Ahol megoldható, ott a munkahelyek lehetővé teszik az otthoni munkavégzést. A diákok otthonról tanulnak. Az idős embereknek pedig erősen ajánlott, hogy ne hagyják el az otthonukat. A…..
Márta Szbó 2020.03.22 10:38:41
Jogosan merülhet fel a kérdés minden online áruház üzemeltetőtől, hiszen egy tudatos vezető ott fogja a költségeket, ahol kell. Mivel már szinte mindannyian egy profi, jó felbontású kamerával a zsebünkben mászkálunk, értelemszerű, hogy felmerül a kérdés, miért is kellene ehhez az egyszerű feladathoz…..
Színes madár. ..
Egy öreg Nissan teherautó alkatrészeiből építették meg a félelmetes kinézetű harci robot makettjét. A félelmetes megjelenésű realisztikus robot, így mozdulatlanul is elég tekintélyt parancsoló ahhoz, hogy egy jogosulatlan behatolóra a frászt hozza. Az biztos, ha valakire rádől,…..
Android Halló, hol a telefonom 2013.08.06 13:06:34
Ami késik, nem múlik - A Google saját készülék-megtaláló szolgáltatást indít. Ha minden jól megy, még nyáron befut az Android Device Manager, aminek segítségével megtalálhatjuk elkavarodott készülékünket. UPDATE: A szolgáltatás aktiválták Android Eszközkezelő néven.…..
Bevallom, nekem már a tíz óra működési idő is álomszerűnek hangzik. Sőt a jelenlegi technikain felszereltségem mellett a három óráig működő netbook is fantasztikus élménynek tűnik. Na de hogy ráadásul napelemmel menjen és összesen 300 dolcsi legyen? Valami turpisságot…..