Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuvefanTomi

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
JuvefanTomi 2014.05.01 21:04:03
@Bigvee: neked legalább hang van nekem se kép se hang :D
JuvefanTomi 2014.05.01 21:06:40
@Táno: köszi, király vagy :P
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
A Juventus edzője, Antonio Conte nemrégiben sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Rafa Benítez és közte zajló párbeszédet milyen módon közvetítette a sajtó. A Napoli edzője a múlt héten nyilvánosan felajánlotta segítségét az Öreg Hölgy edzőjének a Benfica elleni…..
Antonio Conte az EL mérkőzés után viszonylagos elégedettségének adott hangot, miszerint szerinte a csapat jobban teljesített, mint vasárnap, bár ezúttal a Fiorentina ellen 1-1 lett az eredmény, mivel a vendégek az este Mario Gómez késői találatával egyenlítettek. „Teljes…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
JuvefanTomi 2014.02.23 11:54:28
@vico94:
digisport 2 adja 18:25 től
de miért mindig a Juve mecset rakják át a digire ? -.-"
Az olasz sajtó értesülései szerint ma pont kerülhet a tegnap kirobbant Mirko Vučinić-Fredy Guarín csereüzlet végére, s a két játékos klubot válthat. Az ügy a tegnapi nap folyamán, némileg váratlanul került napvilágra, amikor a két játékos elköszönt…..
JuvefanTomi 2014.01.21 13:13:42
@Goku06:Mata addigra már valszeg más csapaté lesz, MU 37 M fontot ajánlott érte a hírek szerint
A hírek szerint az SS Lazio konkrét ajánlattal bejelentkezett a Juventus sokat mellőzött támadójáért, Fabio Quagliarelláért, a római csapat hat millió eurót ajánlott a Juventusnak a csatár szolgálataiért. Az olasz válogatott neve már többször felmerült az átigazolási…..
Antonio Conte a vasárnapi mérkőzés utáni nyilatkozatában dicséretben részesítette csapatát a kiváló eredményért, amellyel a torinói gárda a Cagliari ellen elérte sorozatban tizenegyedik győzelmét a bajnokságban. A bianconero csapat ezzel a győzelemmel új rekordot állított be…..
Az olasz sajtó egyre élénkebben foglalkozik Antonio Conte jövőjével, s a Tuttosport legújabb állításai szerint a Juventus mesterét nemrég bemutatták a kimeríthetetlen anyagi forrásokkal rendelkező, ambiciózusan építkező Monaco alelnökének, Vadim Vasziljevnek is.  A…..
A La Gazzetta dello Sport szerint Antonio Conte radikális változtatásokra készül a Juventus kezdőcsapatában az Avellino elleni hazai olasz kupa mérkőzésre. Az Öreg Hölgy mestere a Serie B-ben szereplő gárda elleni találkozón számos olyan játékosának is játéklehetőséget…..
Antonio Conte kijelölte keretét a Galatasaray elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is továbbléphet a sorozat legjobb tizenhat csapata közé. A tét óriási, s a csapategység rendkívül fontos tényezőnek bizonyulhat,…..
JuvefanTomi 2013.12.10 22:26:01
@Dugo20: aztmondták, hogy utánanéznek a jogoknak meg mitudom én minek és közölni fogják mire jutotak, tudják e adni
JuvefanTomi 2013.12.11 01:35:53
JuvefanTomi 2013.12.11 15:29:40
@passerbyy: ez azért elég erős volt nem gondolod?
A Juventus kijelölte keretét a Bologna elleni idegenbeli bajnoki találkozóra. A régóta lábadozó Simone Pepe mellett, a keretből bizonyosan hiányozni fog az Udinese ellen sérülést szenvedő Andrea Pirlo, aki várhatóan legalább egy hónapot kényszerül kihagyni.  A két csapat…..
JuvefanTomi 2013.12.06 20:32:57
@WASD: kíváncsi leszek a csatárpárosra
JuvefanTomi 2013.12.06 21:21:47
JuvefanTomi 2013.12.06 21:50:45
@Pepito1982: Peluso
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter Milan is érdeklődik a Juventus által is figyelt brazil szélső, Lucas Moura iránt. A milánói nerazzurro klubot már szóba hozták a Serie A viszonyait jól ismerő Jérémy Ménezzel és Ezequiel Lavezzivel, azonban úgy tűnik, hogy…..
Spanyol sajtóértesülések szerint, a Barcelona jobblábas védőjátékosa, Daniel Alves a Juventusban folytathatja pályafutását a következő szezontól. A brazil játékos szerződése 2015 júniusában jár le a katalán klubnál, azonban a Fichajes.net állítása szerint Alves készen…..
Antonio Conte kijelölte keretét a bajnoki forduló legnagyobb rangadójára, amelyen a tabellán holtversenyben a második pozíciót elfoglaló Juventus és Napoli csapatai Torinóban mérik majd össze erejüket egymással. A tét óriási, hiszen a listavezető AS Roma ma meglepő hazai…..
JuvefanTomi 2013.11.11 01:52:53
@danimester1: ha mind 10 en odaáltak volna ez akkor is gól, ha csak nem egymás vállára állnak :D
A Juventusnak idei első BL mérkőzősén meg kellett elégednie egy 1-1-es döntetlennel Dániában, mert bár uralták a mérkőzés jelentős részét, a befejezés a régi időket idézte és csupán Fabio Quagliarella góljának köszönhetően kerülték el a vereséget. Antonio Conte három…..
JuvefanTomi 2013.09.19 13:03:50
@babo0410: köszi a linket
Arturo Vidal szemernyi kétséget sem érez azzal kapcsolatosan, hogy jól döntött-e, mikor két évvel ezelőtt a Juventust választotta, s nem fogadta el a Bajnokok Ligája címvédő Bayern München ajánlatát. "Soha sem bántam meg, hogy nem a Bayernhez csatlakoztam, hiszen biztos vagyok…..
A két csapat csaknem pontosan két héttel a római Szuperkupa döntőt követően találkozott ismét egymással, s ugyan az akkori mérkőzés a Juventus elsöprő fölényét és 4:0-ás győzelmét hozta, Antonio Conte óvatosságra intette csapatát, kihangsúlyozva, hogy a bajnoki…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Sampdoria elleni bajnoki nyitányra, amelyen a zebramezes alakulat az előző szezon egyik legnagyobb meglepetését okozó csapatnál vendégszerepel majd. A január elején lejátszott, emlékezetes mérkőzésen a korai vezetést szerző és hamar emberelőnybe…..
A Serie A küzdelmeibe idén becsatlakozó, újonc Sassuolo csapata élénk érdeklődést mutat a Juventus szélső védője, Reto Ziegler iránt. "Kedveljük Zieglert." - nyilatkozta Nereo Bonato, a Sassuolo sportigazgatója. "Szeretnénk egy baloldali játékossal megerősíteni a…..
JuvefanTomi 2013.08.08 15:12:53