Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miskolcihirek

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti ígéretek szerint egy megújult, igazi nagyvárosi főutcát kap Miskolc a nyár végére. Lassan itt az ősz, de még jócskán nincsenek kész a felújítások. Az eredeti határidő július 31. volt, ami előbb augusztus végére, majd szeptember végére módosult. Úgy látszik,…..
Már dolgozik a kivitelező a Diósgyőri Váron. Az erről szóló szerződést szerdán írta alá dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, Sebestyén László országgyűlési képviselő és a Diósgyőri Vár rekonstrukciójának nyertes kivitelezőjének képviselője, Tóth József. A Zeron…..
A régészeti leletek tanúsága szerint a terület ősidők óta lakott, s ez Magyarország legrégebben lakott területe is. A több mint 70 000 éves, paleolit kori leletek azt bizonyítják, egyike Európa legrégebben lakott területeinek. Első ismert lakói a kelta gotinok, talán hozzájuk…..
Ünnepi megemlékezések, kenyérszentelés és kenyéráldás, valamint kulturális és családi programok várják az érdeklődőket augusztus 20-án városszerte. A programok központi helyszíne a hagyományokhoz híven idén is a Szent István tér lesz, de több városrészben, illetve…..
Miskolc – Több környékbeli és újabb miskolci kerékpárutak megépítésére is esély van. - Tervezés alatt van a Martin-kertváros – Miskolc-Szirma összekötő út mellett Szirma irányába – a jobb oldalon – egy kétsávos kerékpárút kiépítése, amelyet…..
Sziasztok! Ez egy Miskolci blog lesz, ahol megtaláljátok a legfrissebb miskolci híreket, történéseket, és minden olyan hasznos és érdekes információt, ami a miskolciak életéhez kapcsolódik. ..