Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovkazm

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfoghatatlan, mennyire alultájékozottak az emberek. Pedig hetek óta a vízcsapból is az folyik, milyen politikát folytatna a kormány az illegális határsértőkkel szemben. Tehát a tájékoztatás megvan, csak egyeseknek annyira rossz a füle, vagy egyéb kommunikációt befogadó…..
Kovkazm 2015.05.24 17:52:28
@öregmatróz:
De szerencsére elolvasta.
Ha magának nem esett le, akkor olvassa el még egyszer.
Kovkazm 2015.05.25 07:26:00
@öregmatróz:

De azt is vegye figyelembe, hogy az Economist írta. Vagy ezentúl nagy ívben tojjuk le a mértékadó újságok híreit is?
Kovkazm 2015.05.26 12:47:36
@öregmatróz:
A következő a kérdés:
Évekkel, év tizedekkel ezelőtt, Afrikában az országok saját magukat tették így tönkre, vagy valakik ezt terv szerint végrehajtották?
Mert nincs egyetemes demokrácia, sőt olyan demokrácia meg végképp nincs, mely kizárólag valakik által meghatározott elvek szerint működhet csak.
Szinte megfejthetetlen, hogy a Fidesz, az LMP, és most már az Együtt is, miért nyomja előre a Jobbikot. Nem veszik észre, hogy minden gesztusuk őket erősíti? MIntha mindenki megbolondult volna: Orbán végrehajtja a Jobbik programját, az ellenzék nagy része pedig asszisztál…..
Kovkazm 2015.05.24 11:00:56
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
Édes nagylányom, te megélhetési bevándorló! (Na nem itt, hanem másutt. Igaz, mint kiderült, már itt is az voltál, csak nem szólt senki, tapintatból.)Levelet kaptál ide, most forgatom és tűnődöm, mihez kezdjek vele. Orbán Viktor a feladója és nemzeti konzultációra hív…..
Ekkora ziccer-lehetőséget még nem kapott a magyar sajtó. És épp a március 15-én módosított sajtótörvény adja a hatalmas lehetőséget. Bár nem épp ez volt a szándéka a törvényhozóknak. Akkor fordítsunk a dolgon egyet. Az történt, hogy John McCain összeszedte az Orbán…..
„A világ energiapiacát átrajzoló palagáz-forradalom riasztó árnyoldalairól közölt átfogó elemzést a Greenfo.hu környezetvédelmi hírportál. Az írásból kiderül, hogy egyre sokasodnak a szilárdabb kőzetekben megbúvó óriási gázkészletek felszínre hozásával járó…..
Csak úgy nézelődve Kecskemét utcáin ütötte ki a szemem egy kreatívnak cseppet se mondható választási plakát, mely fennen hirdeti független polgármesterjelöltjét. Jobboldali bástyaként is emlegetett Kecskemét városáról van szó, ahol ki tudja milyen okokból belépett egy…..
Most, hogy lassan vége a politikai uborkaszezonnak, ami valljuk be őszintén túlzottan nem sok pihenőt jelentett az érintetteknek, ráfordulhatunk az év utolsó nagy kampányára, ami végső roham lesz a politika hazai színpadán. Kettőn már túl vagyunk, melyekről igencsak tanulságos…..
Csodálkozom, miként volt képes az LMP országgyűlési képviselőjelölteket állítani, ha egy nagyobb – százezres – városban, képtelenek a választási kampány hajrájában, egy kisebb helyiséget szavazókkal betölteni. Nemrég egy ilyen városban fórumot tartott az LMP országos…..
Körülbelül erre a gyerekkori szintre süllyedt az MSZP Mesterházy Attila vezetésével.Az első pancser döntése a szoborfűrészelő, agresszivitást, "füvezést" is támogató Bajnai, Együtt 2014 féle társasággal történő összeborulása.A második az összefogás létrejöttének…..
Úgy látszik, hogy a júniusi „valami bűzlik Dániában” című történet nemhogy csitult volna a KNKSE háza táján, hanem újra virágkorát éli. Bár azt se mondhatjuk, hogy ez az elmúlt hat hónap zökkenőmentesen telt el a csapatnál, mert bőven volt a sporthoz egyáltalán nem…..
Alföldi művészi tevékenysége eltévedt. Kilépett medréből, mint néhány hónappal ezelőtt a zabolátlan Duna. Eltévelyedése nem ismer könyörületet, kíméletlenül csap a néző arcába, tudatába ugyan úgy, mint a gátakat áttörő megfékezhetetlen vízfolyam. Alföldi ravasz,…..
Hirtelen kolbászból lett a kerítés a Kecskeméti NKSE háza táján. Mint már ebben a blogban is írtunk a KNKSE kacifántos helyzetéről, a sportba nem illő júniusi puccsos üléséről, kilátástalan helyzetéről, most a kesport internetes oldal cikke alapján már a Kecskeméti NKSE…..
Lecsengett már a román-magyar vb selejtező mérkőzés parázs hangulata. Az eltelt napok is lassan ugyan, de feledtetik azt a borzalmas, szinte fizikai fájdalommal járó érzést, amit a mérkőzés után átélt az ember. Fájt, mindenkinek fájt. De jobban fájt az, amit a román politika…..
Tegnap értesített minket egy budapesti gimnazista, hogy az osztályfőnöke arra kéri, mindenképpen vigye be hétfőn a tankönyvek árának befizetéséről szóló csekket, mert a Kello szerint nem fizette be a pénzt.Elmondása szerint azonban befizette a kért összeget, időben. Kedves…..
Félretéve a politikát, mert ebben a témában ezt most nem érdemes boncolgatni, meg számomra most nem is ez lenne a legfontosabb kérdés, hanem inkább az, hogy kinél milyen agyi működés (zavara) váltotta ki pár napja kirobbanó, de még most is tartó szőrzetmizériát. Véleményem…..
Megdöbbentő, de ha karakánul tárgyilagosak szeretnénk lenni, fenyegető kijelentést tett Magyarország felé a román államfő hétfőn. „Románia nagyon gyorsan lépni fog, más országokkal együtt, mert Magyarország az instabilitás tűzfészkévé vált a kisebbségi kérdésben (...)…..
Kovkazm 2013.08.13 23:09:49
@harmincas: Ez már más megközelítés, de ezzel is vitatkoznék, mert lehet, hogy az attitűd kissé bosszantó, de a Magyarországot érő külső támadásra történő reagálás, politikai erődemonstráció velejárója. Ez akkor lenne gáz, ha még mindig az IMF parancsára ugrálnánk.
Kovkazm 2013.08.14 07:31:06
@harmincas: Úgy látszik ebben a témában nem értünk egyet. Meggyőzni nem én foglak, hanem az élet.
Kovkazm 2013.08.14 07:45:36
@felcsutisuttyo: Elgurult? Vagy kevésbé tudtad kipihenni magad? A téma nem ismerete nem mentesít attól, hogy butaságokat beszélj. Kissé idegesen keltél.
Basescu és a román politika ugyan ezt teszi. A román hatóságok román útleveleket osztogatnak Moldovában, Ukrajnában és Szerbiában. Basescu elismeri, hogy Moldova lakosságának többsége nem kíván egyesülni Romániával, de felszólítja a románbarát kisebbséget, hogy követelje az egyesítést és ígéri ennek megvalósítását.
Kedvesem! Jobb lenne ha tájékozódnál egy kicsit.