Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hawkeye Pierce

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete autó a havas környezetben - enyhén feltűnő. A budapesti flaszteron pedig ki is lehet szúrni, pláne, ha az úgy néz ki, mint az alábbi, Kőbájker kolléga által fényképezett Calibra. Mintha már láttunk volna pár ilyet. Nagyfogantyú, gyorsítócsík, lekszász. Bújjunk…..
Hawkeye Pierce 2013.12.05 15:56:37
@Krinyo76: Még a motor a legolcsóbb. Valószínűbb hogy volt 1-2 karambol, nyúlványok kirohadva, alja lyukas. Kasztnira nincs pénz és addig megy ezeknél az igényteleneknél míg ki nem esik a motor a helyéről, a motort max. akkor nyírják ki ha felcserélik az olaj-hűtőfolyadék "lyukat" :) Gyönyörű autók többsége retkeknél végezte, de épp ezért lesz értékes az a kevés amit jól tartanak, gyári állapotban. Idők végezetéig nem lehet ezeket forgalomban tartani.. Azért ha valaki tud egy eladó törésmentes Calibra C20LET-et jelezze nekem :)
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
Hawkeye Pierce 2013.08.06 23:24:43
"Az első számokat hallgatva érződik, hogy a popzenét végre valaki nemcsak a középosztálynak, de a középosztályról, az otthon maradt fiatalok vágyairól is készíti.

Aztán az egyszerű lányról hirtelen kiderül minden. Hogy ő valójában Lizzy. Hogy volt már egy albuma, ami ugyanolyan mint a mostani, csak unalmas volt."
- És? Minek ez? Valamiért engem nem érdekel hogy xy énekes valóban olyan-e mint amilyennek elképzelhetem a számai alapján. Rengeteg férfi előadó a nőcsalogató zenéi mellett igencsak meleg. Na akkor őket azonnal ki kell végezni? :D Kiderül minden.. ő Lizzy és az albuma ugyanolyan mint a mostani csak az unalmas volt. NA ezaz. Ha nincs az az imázs akkor most nem hallgathatnám én sem. Tudjátok mit? Szeretem a számait és nagy ívben teszek rá hogy ki találta ki, honnan lett összeszedve és az énekes apjának mennyi pénze van. Hallgatom, tetszik az érzés amit kivált és az az enyém, semmi más nem érdekel. Minek itt megjátszani magunkat, mindenki másol, lop, tapasztal majd próbál érvényesülni. Utáljam a Bonanzát mert Depeche mode koppintás... Szerintem ma nincs egy db magyar popzenész sem aki nem utánoz vagy "lop".
Ez az írás kb. olyan mintha fel lennénk háborodva azon hogy a gyalogkakukk lelőtte a prérifarkast mégsincs semmi baja :D totál felesleges. Inkább hallgatom Lana képzelt világát, sőt elképzelem hogy megkeres és hozzámjön és kicsalom az apja eltitkolt vagyonát :D