Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PistolStar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrist nagyon taccsra vágta az egész helyzet, ő amióta a középiskolában felvette a kötényt, arról álmodik, hogy finom úriembereknek vágja a papírvékony szerránó sonkát, meg füstölje a gecinagy marhaoldalasokat, pandatalpcsírahabot habarjon, majd szifonból azt nyomja díszítésképpen az ávántgárd…..
PistolStar 2018.05.10 15:46:32
@Szerda Úr: Köszönöm, már ez is sokat segít, hogy magam elé képzeljem! :D
Subba Amúgy ez meg mi a fasz? 2014.09.29 13:46:58
meg hogy?  ..
PistolStar 2014.09.29 15:09:38
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy háromkirályok. Éldegéltek maguknak a Balkán sarkán, vitatkoztak naphosszat, tépték, marták egymást ahol és ahogy csak lehetett, érték alapon nyilván, mert az egyseggű háromkirályok másképp nem is tudják. Fogadkoztak erősen, hogy ők…..
PistolStar 2014.01.09 12:08:31
@Narancskommunista:

Így van, sok lázadó Fideszes (velem együtt) ment volna el Bajnaira szavazni. Annyi, hogy ezzel a szavazattal nem kormánypártot, hanem direkt ellenzéket akartak választani. Ez a lehetőség most kuka, mert az MSZP-re és főleg a DK-ra így egyik sem fog szavazni. Eredmény: Elmennek Fideszre szavazni vagy nem mennek el egyáltalán. Mindkettő csak a Fideszt erősíti...

Az ellenzéki összefogás mellett rinyálók meg értsék meg: A jobboldaliak Orbán ellen csak Bajnaira lettek volna hajlandóak szavazni, más alternatíva nem játszik...
PistolStar 2014.01.09 12:49:41
@E.Csaba:

Hát esetleg meg kellett volna próbálni egyedül indulni. 5% felett bemenni, aztán mint vállalható értelmes alternatíva 4 év alatt bizonytani.

Így akinek elege van már a mostani szerságból, az simán a Fideszre fog szavazni (én is) mert ez nekem még mindig sokkal bejövősebb (bár nehezen vállalható), mint hogy az öreg komcsikat, gyurcsányt van a pont 0 azaz nulla elért célt felmutatni tudó libsiknek akár csak esélye is legyen. Hiába érveltek, nagyon nem jött ki a matek, és ezt majd be kell látnotok. (Meg Bajnai miatt azt kell mondanom, sajnos nekem is...)

A közvéleménykutatásokat meg ne vegyük már komolyan. Cigányasszony kártyából jobban megmondja mi fog történni.
PistolStar 2014.01.09 12:59:33
@dr kíváncsivagyok:
Feltételezed. Rosszul...

Közalkalmazott vezető, <200k, és van egy pici lakásom. Szóval kapufa...

Viszont látszik, hogy ennyi lőszeretek van csak...

Hajtsuk végre az MSZ állandó programját? Vegyünk fel sok-sok hitelt és csak úgy adjuk oda a nyugdíjasoknak!

Bocs, de köszi nem! :)
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
PistolStar 2013.08.16 13:24:07
@nwp: Óó, hát persze, elméletben igazad van, szokásos fotelfilozófia... Ennyi erőből sétálj végig Budapest, Ózd vagy éppen Miskolc "szebb részein" vastag aranyláncban, iPhone-nodat kézben tartva, erról látványosan zenét hallgatva. Hiszen az a te tulajdonod, és a törvény meg a logika szerint azt nem veheti el tőled senki! Ti tényleg ennyire szatyorban éltek? :D

A melegeknek meg legyen annyi esze, hogy Mo.-n egyelőre egy ilyen megmozdulásra mindig fog akadni egy redneck aki el akarja ezért verni rajtuk a port. Ha direkt kiprovokálja, akkor ennyi esze van.

Elsőbbséged is csak akkor van ha megadják. Ugye... :D