Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SupRman

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta egyértelmű, hogy a jövő legfontosabb ügynökei nem izmos és sármos James Bondok, hanem a számítógépük előtt ülő kockák lesznek. Bár nyilvánvalóan szükség lesz akrobatikus akcióhősökre is, de ahogyan az életünkben, úgy a kémek világban is fokozatosan nagyobb…..
Volt szerencsénk közelebbről is barátkozni egy eddig ismeretlen név mögé rejtőző távol-keleti vendéggel. A Honor 6 készülék járt nálunk, amiről korábban annyit tudtunk, hogy egy régi ismerős új mutációja, és hogy valami nagy gurítással igyekszik meglepni az európai…..
SupRman 2014.11.24 18:11:03
@renhoek: asus zenfone-ok, Moto G 2nd gen, LG G2, Moto E

Mind <50k huf és jó telefonok.
SupRman 2014.11.25 18:32:31
@renhoek: Oké elismerem a Moto G 2nd editionnél kicsit kerekítettem:
Moto G 2014: 185 eur ~56k huf

LG G2nél meg LG G2 mini-t akartam írni.
Aki követi a blogot, tudja, hogy a Doom, pláne a Doom II szívügyem. ezt a játékot mindenféle irányítási módon végigjátszottam, kellemes és ciki élményeim kapcsolódnak hozzá. Szóval eléggé izgalomba jöttem a hír hallatán, hogy megdőlt a Doom II uv speedrun rekord, vagyis az…..
A Motorola továbbra is a Google stratégiájának leghomályosabb pontja, a homályt pedig csak tovább mélyíti a héten bemutatott Moto X. Akármi is volt a szándék ezzel a furcsa termékkel, csak azt sikerült még egyértelműbbé tenni, hogy az okostelefon tömegtermék,…..
SupRman 2013.08.05 18:27:16
@RCKDJ: szerintem a hangvezérlés és a kamera rázásra való előhozása is minden csak nem előre lépés. Eddig mindkettőhöz meg kellett nyomni egy max 2 gombot. Szerintem túl élem így is.