Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pemetefu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Lehet -e mentség arra, ha valaki saját édesanyját bántalmazza, fenyegeti? Lehet-e tolerálni, ha valaki saját feleségét,  vagy gyerekét veri meg? A családon belüli erőszak gyakran nem derül ki, mert a bántalmazott fél szégyenkezik vagy olyan fenyegetettségben él, hogy…..
isolde A medve nem játék 2013.11.09 20:44:08
Egyébként pedig fel vagyok háborodva ezen a Balogh József-ügyön. Nem azon, hogy nem mondott le BJ, azt én teljesen megértem, minek is mondott volna le, ha nem muszáj. Azon vagyok felháborodva, hogy ezt itt így meg lehet csinálni: hogy nincs közfelháborodás. Hogyhogy nem…..
pemetefu 2013.11.13 10:52:10
@Illyés Edith: nem teljesen értem egyébként, mi a baj Sorossal.

Amúgy még ha igaz is, amit állítasz, Balogh József kiválóan megél a köz pénzéből, holott jó, hogy büszkén nem vállalja, hogy brutálisan bántalmazta az élettársát. Kettőt találgathatsz, ki érdemli meg inkább...
Felejtse el a mosómedvét. A Sörgyári capricciós szöveg simán működik a névrokon, ráadásul legális variációval is. Két és fél éve tesztelem, igazat beszélek. Ha valaha apróhirdetésben "hosszú szőrű, kedves macskát" próbálnak Önre sózni, fogjon gyanút. Ez egy Maine Coon lesz. Tudja, ez az a…..
Ez egy gonosz, hálátlan és igazságtalan írás, szégyellem is magam. A valósággal viszont korrelál, a nevek persze nem valódiak. Szülői értekezleten részt venni egy húzós túlélőkaland. Óvodai szülői értekezleten ülni ennek minősített esete, Bear Grylls kalandjai ehhez…..
pemetefu 2013.10.18 12:36:05
@mcs: cuki ez a projekció. csak épp marhára nem erről szólt az általános felháborodás.
Elérkeztünk a biznisz aljára, ahol a pusztuló szállodákat futtató vállalkozó saját kuponos oldalain futtatta meg nagy sikerrel a nemlétező siófoki Hotel Ibizát. Egy csoportos feljelentés biztos lendítene az ügyön: Vásároltam egy kupont a siófoki Ibiza Hotelbe. Az ajánlat…..
marsbéli krónikák Háziasszonyok 2013.08.03 15:45:27
Valahányszor látom az Aldi háziasszonyos reklámjait, két dolog jut eszembe: 1. Ha bármikor az életben úgy fogom érezni, hogy engem is megszólít ez a reklám, lőjenek le. 2. A kormány titokban arra készül, hogy elvegye a nők szavazati jogát (mert rájöttek, hogy másként nem…..