Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fagzal

0 bejegyzést írt és 485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodom, mi lenne a jobb kép a nyugdíjrendszer problematikáját illetően. Hogy próbálod az egereket kívül tudni a házból, de előbb-utóbb úgyis megjelennek, vagy mint a hollandok, küzdesz a tengerrel, de bármit is építs ellene, előbb-utóbb be fog törni a víz. Az első…..
fagzal 2015.07.16 00:37:23
@Diorella Queen: Na és ki venne fel egy olyan dolgozót, aki 4 órát dolgozik??

Inkább globálisan kellene 6 órára levinni a munkaidőt. Óriási munkaerőfelszívás jelenne meg azonnal, hogy betöltsék a lyukakat, szóval remekül tudná csökkenteni a munkanélküliséget. Emellett 40 év után nem menne idegilag/fizikailag tönkre az ember... és már nem is akarna annyira nyugdíjba menni.
Olvasónk linkekkel és illusztrációval gazadagon ellátott levelet küldött, úgyhogy nekünk már nincs is más dolgunk, mint rákérdezni a Telenornál a miértekre, mert az tényleg elég béna, hogy egy +NET névre hallgató csomaggal pont a szupernet ne legyen elérhető. Kedves…..
No nem mint ha egy olimpiai bajnok pont az én védelmemre lenne rászorulva, de a hétvége „soha nem voltam fideszes” belpolitikai történése egy fontos problémára is rámutatott – és ez nem az „árokásás” meg a „megosztottság”, hanem valami egészen más. (kép…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
fagzal 2015.02.23 00:33:45
@vernal: Nem rossz! Én meg csak a kommenteket olvasom, nem nézem a műsort, ergo nem olvasom a hogyvoltját sem. Így talán a legszórakoztatóbb. Na de majd az Éden Hotel!
Ez aztán az évkezdet! A Saygus által tavaly még csak bejelentett Androidos Szuper Álom Telefon működőképes példánya tűnt fel Las Vegasban az idei CES rendezvényen.  Novemberben még többen közületek szkeptikusan álltak a témához, elég csak a hozzászólásokban…..
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
A (túl) sovány nők feltétlen dicsőítésének korszaka talán lassan véget ér, aminek csak örülni tudunk, hiszen fő a változatosság. Ennek jegyében mutatunk ma be egy érdekes ötletet, melyben egy New York-i divatfotós kifejezetten teltkarcsú hölgyeket mutat be a maguk (sok esetben)…..
fagzal 2014.12.19 18:36:37
@Ábrahám Zsófia: Ott az igazság.

"Túl sok az anorexiás modell... mutassunk akkor kövéreket!" Miért nem lehet normális, egészséges nőket látni? Egy modellnek példaképnek kellene lennie, amibe nem fér bele sem a túlzott vékonyság, sem az elhízás.
fagzal 2014.12.19 19:03:01
@sanyix: Ott a pont!
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
fagzal 2014.10.26 12:27:41
A vége felé tart már a Sztárban sztár, és mintha kezdenének kifáradni mind a versenyzők, mind a szerkesztők. Szerencsére a zsűrinek sikerült mentenie a menthető és Vastag Tamásról kiderült, hogy születetett Apostol-imposztor. A kiesés végül Sipos Péter és Hevesi Tamás…..
fagzal 2014.10.13 15:25:31
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
fagzal 2014.10.10 00:25:26
@igi1: Ha van net minden van. Nincs probléma! :)
Annál nagyobb hír, hogy David Lynch és Mark Frost huszonöt év csúszással újraindítja a Twin Peakset, valószínűleg nem lesz mostanában a sorozatok világában, esetleg még Lars von Trier bedurranthatná a Birodalom harmadik évadját vagy nekifuthatna David Simon a Drót hatodik…..
fagzal 2014.10.08 00:26:58
Mert ha nem, drasztikus változás állt be a korábbi kommunikációs stílhez képest. Ez volt régebben: Ez meg most: Meg ez is: A találatért Cadixnak vagyunk hálásak.  UPDATE: az RTL szerint nem törték fel az oldalt, akkor ez az új irány...
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Minden bizonnyal sok ember fejében megfordult már, hogy mi lenne ha… A kedvenc rendezője, a kedvenc könyvét filmesítené meg, a kedvenc színésze, a kedvenc játék-adaptációjában szerepelne, stb, stb. Sajnos beleszólásunk nincsen az ilyen dolgokba, nem mondhatjuk meg a székünkből…..
Amikor valahol kisgyerek születik a prioritások hirtelen átrendeződnek, hirtelen kevesebb idő jut elsősorban magunkra, de például a barátokra is. Nem lehet már bármikor egy hirtelen ötlettől vezérelve elmenni moziba vagy vacsorázni, bulizni. Mert akkor meg kell oldani, hogy ki…..
Szerintem a volt NAV-os Horváth András harca az áfacsalás ellen hiábavaló. Habár a legtöbb ember szimpatizál vele és munkájával, de valójában a magyar vásárlóknak igen nagy szükségük van az áfacsalt termékekre -mert "olcsó". Pedig nem, de erről majd később. Nem titkolom,…..
A Vimeo WorldHD csatornáján bukkant fel ez a videó, mely egy hétvégét mutat Budapesten. Komolyan elkezdtem számolni, hány olyan pillanat van benne, amelyből kiderül, hogy nem a 80-as évek elején készült amatőr filmet látunk. Ilyen mondjuk a díszőrség a Sándor-palota előtt, a…..
Barna hajú lányok Vani 2014.01.30 07:34:00
..
fagzal 2014.02.01 02:07:45
Harvard professzor Michael Norton tudományos kísérlettel bizonyította, hogy mitől megy tönkre a lottónyertesek élete és megfejtette, hogy mi a boldogság ára. Nem mindegy hogyan és mire/kire költjük el a pénzünket, magunkra vagy másokra. Ha ennek ellenére mégsem érezzük magunkat…..
A KDNP kevés nehezen megjegyezhető politikusa van. Ha megpróbáljuk felismerni mostani egyéni képviselő jelöltjeiket, akkor megértjük, hogy miért tűnt négy éve jó ötletnek még a munkahelyén is részeg Pálffy István bevonása is. Egy szürke társaságban mindig jól jön a…..
fagzal 2014.01.22 01:29:54
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..