Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adjatok_egy_szabad_nicket

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már magyar tematikus poszt, itt az ideje bepótolni a hiányosságot. Kivételesen 30 fotót nézhettek meg országunk múltjából. Ígérem a jövőben sokkal több magyar képet nézhettek meg. SOKKAL többet. Csak meg ne unjátok :) "Szerecsen honvéd a körúton, arab betűs transzparensek május elsején,…..
Ismeritek Terence Conrant, pontosítok: Sir Terence Conrant? Idővel ugyanis a világhírű dizájnert lovaggá ütötte az angol királynő, annak elismerése képen, hogy újra életet lehelt az angol bútortervezésbe és belsőépítészetbe. Conran ráadásul azon kevesek közé tartozik, aki…..
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
adjatok_egy_szabad_nicket 2015.01.13 11:25:57
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
Nagyjából költői volt a kérdés, legalábbis azon túl, hogy ki szerettem volna fejezni az értetlenségemet, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye?! Amúgy igen, az anyja elmondta, hogy Maci Villa-szagértő (wtf?), és beköltözés előtt végignézett minden szériát, hogy okuljon. Én mondjuk nem néztem minden szériát, és visszanézni sem fogom, szóval lehet, hogy azért érte ez a dolog váratlanul, mert még nem volt precedens arra, hogy valaki feldobja a pacskert?
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Nem bírtam ki, ilyet baszki fotósoppolni is kurva nehéz lenne.  ..
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata. Lássuk csak például Ő, Ő, vagy Ő. Ugye? Nos…..
Kedves Olvasók! Ismételten blogsablont tesztelünk. Kérlek benneteket, amennyiben valamilyen technikai problémátok, észrevételetek van - csakúgy, mint a múltkor -, írjátok meg a kommentekben...
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
1913. október 22. - 1954. május 25. Magyar származású fotográfus, tudósító. Mindössze 40 évesen halt meg egy aknára lépve Indokínában a háborút fotózva. Szerelmét korán elveszítette. Képei a mai napig inspirálóak. D.David küldte nekünk ezt a megemlékező fotósorozatot, köszönjük neki!..
adjatok_egy_szabad_nicket 2014.05.25 10:37:33
Ez a mélypont. Több mint két hónap bezártság után, egymás unott pofáját nézni elég idegesítő lehet. Én már a sárgaházban lennék egy gumiszobában. A Reggeli kérdezz-felelek, kötelező meeting teljes káoszba csap át. Debilnek feltett két kérdés után senki nem néz a másik…..
adjatok_egy_szabad_nicket 2014.04.01 22:23:27
Jaaajjj a bánatos lőcsbe hát! A Copacabana buli best of jeleneteivel nyitunk. Viki módszeresen többször jár vizelni, hogy rápislanthasson a szerelmes párra, hogy Iza és Krisz tényleg a zuhanyban szárazbaszik-e. Igen. Nehéz megállni az ujjazásnál, beszélik meg a kertben, bár ebből…..
Nos, lement az a párbaj, aminek kimenetelét még Cerka ikertestvére is sejtette legbelül, mert hát ugye ő meg a haverjai hiába nyomtak egyet az igyenesvalóvilágalkalmazáson, ha a VV6 többi nézője meg Debilre tette a jelet. És igen, ez volt az a párbaj, amikor szerintem is csalt az…..
adjatok_egy_szabad_nicket 2014.03.16 21:20:28
@Mók_Ica: Etimológiailag a király szóból lehet levezetni? :D Szerintem Debil egyszerűen annyira debil, hogy elfelejtette a király szót... :D
adjatok_egy_szabad_nicket 2014.03.16 21:23:27
adjatok_egy_szabad_nicket 2014.03.16 21:27:34
@tena_lady: Igen, most, hogy így mondod! :P

Amúgy én sem forgok olyan körökben, ahol használnák a Károly szót a király szinonimájaként. Elég hülyén hangzana pl: István a Károly...
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
adjatok_egy_szabad_nicket 2014.02.15 20:36:40
@Mejra: áh, nem eldöntött, van, hogy csak átfutom valamelyiket! :)