Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ranieri (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus munka blog fááradt 2013.08.16 00:16:23
Fáradt vagyok, sőt, kicseszettül fáradt. Úgy tűnik, a meló igyekszik behozni saját magát: tegnap kettő, ma három, egyik sem rövid, összesen kb 18-19 óra munkával töltve a két nap alatt. Volt persze olyan aki a törzsvendégsége folytán maradt sokat,  meg egy másik…..
ranieri (törölt) 2013.08.19 00:44:11
@Ivonn88: Na igen, a múltkori egyik megjegyzésemnek az itteni kommentek tényleg adnak egy érdekes árnyalatot:)
Erotikus munka blog 2 in one 2013.08.11 15:33:12
Mostanában elszaporodtak az olyan felkérések, hogy van két pasi, haverok, és egymás után kellene szexelni mindkettőjükkel.  Nem vállalok ilyesmit, de csak valami marhára körmönfont magyarázattal tudok szolgálni az okára. Az nem játszik, hogy zavarban vagyok, mert végülis nem…..
ranieri (törölt) 2013.08.12 13:07:02
Éppen be akartam fejezni itt a céltalan hozzászólogatást, erre írsz egy ilyen érdekeset:)

Arra gondolok, hogy a te szempontodból végül is miben különbözik egy ilyen helyzet attól, mint amikor otthon dolgozol, és pont úgy jön ki, hogy két vendég gyorsan egymás után érkezik. Még jobb példa lenne, csak most hirtelen nem emlékszem, hogy te is dolgoztál-e pörgős klubban vagy nagy forgalmú leadós helyen: ott simán előfordulhat, hogy két, akár egymást ismerő vendég jön minimális szünettel.

És az tényleg ennyit számít, hogy ismerik egymást és utána megbeszélik? Azt gondoltam volna, hogy ennek pont ilyen esetben nincs jelentősége a számodra, amikor te nem ismered őket, és valószínűleg soha nem hallasz felőlük többet. Mellesleg két egymást jól ismerő vendég akkor is kitárgyalhat, ha nem közvetlenül egymás után vannak veled:)

Egyébként én inkább a másik oldalt nem értem, miért nem két lányt hívnak ilyen esetben. Azt jobban érteném, ha tényleges hármast szeretnének, abban van hozzáadott érték annak a számára, aki éppen arra gerjed - ebben viszont nem látok semmi pluszt, sőt.
Ha megpróbálok belegondolni, én elég hülyén érezném magam, főleg a sorban második szerepben, várakozás közben az Eurosport és a Discovery Channel között kapcsolgatva a másik szobában:) Sorsot húznak, hogy ki lesz az első? Vagy előbb a főnök, aztán a beosztott?

(Hm, most hogy ezt így leírtam, lehet hogy már jobban is értem az aggályaidat...:D)

Na ha már így belejöttem: az persze megint más, ha ez pl. egy összetett D/S játék része (rendelkezési jog a másik felett, stb), de ez nyilván nehezen értelmezhető első alkalommal beeső vendég(ek) esetében, vagy legalábbis a levelezésben egyértelműen tisztázni kéne a szerepeket.

És még egy kérdés: olyan volt már, hogy X fizetett azért, hogy Y-nal legyél? Mondok egy banális példahelyzetet: itt van Y, aki kedves üzleti partnerünk, és szeretnénk ha még jobban érezné magát szép városunkban, stb. - de ha valamilyen eredetibb történeted van, az még jobb lenne:)
A legutóbbi kommentek közt felmerült egy kérdés, amire őszintén válaszoltam, habár kiderülhetett belőle, hogy korábban nem voltam egészen őszinte. A kérdés arra vonatkozott, hogy hogyan is nézett ki pontosan az az eset, amikor „csendesen felszívódtam” egy vendég mellől. Volt…..
ranieri (törölt) 2013.08.09 20:59:56
@noname.blogger: Valószínűleg Dobray György filmjeire gondoltok 1989-90-ből (K - az akkori utcai prostitúcióról, K2 - a szállodákban dolgozó lányokról) Ezek az akkori közegben nagy botrányt kavartak és nagy nézettséget hoztak, de később kiderült, hogy nagyrészt kamu sztorikból, megrendezett jelenetekből rakták össze. A korszakot jól ismerő idősebb kollégáim mindig elég lesajnálóan beszéltek róla. Viszont sokan még 20 évvel később is azokból a sztereotípiákból indulnak ki, amik már a filmek keletkezése idején is hamisak voltak.

Ezt a korszakot saját tapasztalatból nem tudom megítélni, de később a 90-es évek végének éjszakai életére elég jó rálátásom volt (tojáshéj még a seggemen, de úgy alakult, hogy részben a munkám, részben egy magánéleti szál miatt pár évig beleláttam sok mindenbe); akkoriban volt a pesti utcai prostitúció (pl. a legendás kocsisor) "fénykora", és virágzott a szállodai iparág is. Ezek a maguk módján szintén bonyolult, rétegzett világok voltak, és az emlegetett filmekkel már köszönőviszonyban sem voltak.

Abban egyetértek, hogy az internet drasztikusan megváltoztatott mindent, és a változások pozitív irányba mutatnak; az a fajta teljesen függetlenül végzett szexmunka, amit te is űzöl, sokkal nehezebben lett volna gyakorolható, ha 10 évvel korábban próbálkozol vele.
ranieri (törölt) 2013.08.10 17:44:34
@noname.blogger: Nincs ebben annyi, hogy megérne egy külön írást.
De ha már vendégposzt: annak szerintem lenne értelme és értéke a blogotok számára, ha egy sokat látott, sokféle szolgáltatónál megfordult vendég leírná a szempontjait, motivációit és tapasztalatait; ez ráadásul eléggé nóvum is lenne szexmunkás-blogon. És éppen úgy hozzátenne a sztereotípiák oszlatásához, vagy legalábbis árnyalásához, ahogy a ti írásaitok.

Én erre több okból sem vagyok alkalmas (mindenekelőtt a kellő mennyiségű és reprezentativitású élményanyag hiánya), viszont neked nem lenne nehéz megfelelő embert találnod. Egyet még én is tudnék javasolni:) Aztán ha megvan, szerintem vonzaná más vendégek kommentjeit és véleményét is, és az egész cucc hasznos információkkal szolgálna az érdeklődő, de tapasztalatlan olvasóknak, ráadásul egy olyan perspektívából, amit ti nem tudtok közvetlenül megmutatni.
Legalábbis a számomra kielégítő mértékben. Nem tudom, pontosan mi az oka annak, hogy majdnem egy hétig összesen két levelet kaptam, ebből az egyik a blogon is megjelent 25 eurós, a másik pedig elfelejtett visszaírni a válaszom után. Lehet, hogy csak mázli, ráadásul az egyik egy…..
ranieri (törölt) 2013.08.07 17:05:45
@puncogó: Igen, ismerem őket. Bennfentes információkra ne számíts tőlem, de annyit elmondhatok, hogy véleményem szerint az "NNB főz, Ivonn közben vigyáz a gyerekre" kombináció meglehetősen szürreális jelenetekhez vezetne, és ezen az sem segít, ha megfordítjuk a szereposztást:)
De erről ennyit, nem akarom öncélú poénkodással spammelni a blogot.

Az viszont tényleg nagy kár lenne, ha NNB éveken át írt tematikus blogja végleg elveszett volna. Ott te is helyből megtalálnád a válaszokat a kérdéseid egy részére, a többit meg célzottabban tudnád feltenni. Viszont a múltkor valaki azt írta, hogy vissza lehet még szerezni valahogy, szóval hátha.
ranieri (törölt) 2013.08.07 18:33:26
@puncogó: Olvasók biztos akadnak ilyenkor is, de az aktivitáshoz kell a címlapos poszt. Azt hiszem.
ranieri (törölt) 2013.08.07 18:34:31
@noname.blogger: @Ivonn88: Az admin felületen látszik az emailcímem, az helyből ismerős lehet + a kukac előtti rész megegyezik a volt b13-as nickemmel.
Erotikus munka blog pangás 2013.08.04 21:01:04
Tegnap sem, ma sem volt munkám. Előző napokon volt szóval elméletben ez nem lenne baj, viszont voltam nyaralni és az járt némi bevételkieséssel. Ahhoz képest, hogy most bele akartam húzni, ez kevés. Visszatettem magam a hiretőoldalra, de alig csörgött a telefon: tegnap három…..
ranieri (törölt) 2013.08.04 23:46:14
@noname.blogger: A b13-as blogjaid tartalma nem volt archiválva semmilyen formában?