Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totó W. Árpád

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polgárda A NER ismét bizonyított 2016.01.04 08:00:00
A mai az első kívánságkosártalan nap. Hiába várjuk majd, nem jön fél egykor az ismerős főcímdal. Ez már önmagában óriási öröm, és a sírvavigadás mítoszát szertefoszlató nemzetépítés sarokkövének ígérkezik. A szilveszterkor leadott hattyúdal viszont már önmagában a…..
Totó W. Árpád 2016.01.08 01:52:31
@1ghost: Te valami őrülten művelt egyén lehetsz.

@Kuntakintekitekinte: Aztán még csodálkoztok, hogy nem bírtok választást nyerni.
Most, hogy már megint majdnem bukik az 0rbán, kihirdették az újabb triplabóvlit, a Jobbik pedig már lassan 70%-os népszerűségen áll a teljes népesség körében - úgy tűnik, a csodálatos Fideszke újabb zseniálisat húzott. Persze az ellendrukkerek hangosak és meggyőzőek. Persze,…..
Totó W. Árpád 2015.03.24 01:23:48
@martineden: Ezek szerint örülsz. De akkor miért dühöngsz?
Totó W. Árpád 2015.03.23 14:33:15
@Gonbolkozó: "Nem akartok felvenni Habonyi Árpi stábjába..."
Ha így kijelented, mi nem szállunk vitába veled.

"Havi pár milláért tudnám vinni ezt a vonalat."
Értem, tehát meg vagy szorulva, és jó lenne tehetségtelenül és lustán szerezni valami zsíros állást, ahogy 1945-től lényegében 2010-ig csináltátok.

@Valóság nevű unokahúgotok: :DDDD
Köszi haver, ezen röhögünk órák óta! :DD Neked jobb humorod van, mint Fareknek és Trunkónak együttvéve!

@Szputya: Végre valaki, aki érti, hogy miként lehetne kormányzati hatáskörből tovább javítani az életminőségünkön! Egyébként ez a hétfői adásszünet marha jó ötlet, erre nem is gondoltunk, pedig kézenfekvő. Amióta ennyit tévéznek a zemberek, sajnos egyre tapinthatóbb az ostobaság.

@$$$=$$$: Igen, a fél ország nyomorog, kivéve a munkaszüneti napok előtti és utáni napot. Olyankor valahogy minden áruházat dugig megtöltenek az éhezők és az égig rakott bevásárlókocsijaik. :)

@martineden: Ez az érdekes, hogy most van mit lopni, 2010-ben viszont már nem volt semmi. Hogy került oda azóta ez a sok ellopható pénz? Érthetetlen...
Totó W. Árpád 2015.03.23 21:01:16
@martineden: Hogy ti milyen visszataszítóak vagytok egytől egyig! Ezzel a mocskos szátokkal csókoljátok meg anyátokat? A számok közül amúgy kifelejtetted, hogy mennyivel kellett kifizetni a rabló IMF-et, hogy kitakarodjon az országból. Igen, azt is a gyurcsányi alapdemokraták hívták be, Miniszterelnök Úr ezzel kezdte a takarítást az imádottjaitok után.

@leggonoszab személy: Igen, az RTL Klubnak és az Index családnak (444, Cink) kéne következnie a bezárások terén. Épp elég gondjuk van az embereknek a mindennapi életben, nincs szükség erre a töménytelen gyűlölethullámra, amit ezek öntenek állandóan.
Amikor a vallások bűneiről beszélünk a történelem folyamán, akkor gyakran kapjuk vissza azt a reakciót vagy feleletet, amely a kommunizmust vagy a nácizmus bűneit kapcsolja az ateizmushoz. Ami a nácizmust illeti, az, hogy Hitler ateista lett volna, egyszerű tudatlanság és butaság. Ami kérdéses…..
Totó W. Árpád 2013.09.13 15:56:01
@Brendel Mátyás:
Asszadnak semmi köze a vallások rémtetteihez. Legalább a saját szabályaidat tartsd be, és ne offtopicolj!

Meg nagy szakállas bácsi, mi? Rohadtul nem érted te a vallások lényegét, nem csoda, ha gyűlölöd, és meg akarod semmisíteni őket.
Totó W. Árpád 2013.09.13 16:06:26
@Brendel Mátyás:
Offtopic kérdésre válaszolsz, kivéve, ha kényelmetlen, mert akkor inkább kitörlöd. Na, például ezért nincs ateista erkölcstan az iskolákban. :)
Totó W. Árpád 2013.09.13 16:25:35
@Brendel Mátyás:
Hát persze. A nagy szakállas bácsin meg átsiklottál. Ennyit értesz a vallásokból, meg Istenből, hogy nagy szakállas bácsi, aztán azokat sértegeted, akik szerinted nem ismerik az ateizmust. Kettős mérce, pajtás!

A te ateista hited első intézményes felbukkanása elég csúf vérfürdőt legitimált 1789-től kezdődően. Ilyen gyors öldöklésre még a legharciasabb térítővallások sem voltak képesek. Ezt kifelejtetted a posztból.