Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oláh Ferenc

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 . . Természetesen nem kívánok itt károgni, vagy megkongatni a vészharangot, viszont semmiképp sem szeretnék elmenni szó nélkül az utóbbi hónapok aggasztó eseményei mellett.  . Mi történik mostanában? Azt gondolom észrevettétek, hogy idén feltűnően kevés Blu-ray jelent…..
Október 3-án mutatják be Amerikában a Démonok között spin off-ot, amely a rémisztő babáról szól. ..
Ugye milyen félelmetesen hangzik? Hát még a galériás lakás milyen rémisztően hangozna! Ennek kapcsán a büdös életbe ki nem találnátok a sztorit: kiscsalád új házba költözik, ahol paranormális tevékenységek történnek velük, majd fény derül a ház sötét múltjára is!…..
Mennyi bőrt lehet még lehúzni a rókáról? Vagyis Bőrpofáról? A legutóbbi film, Az örökség eléggé gyenge lett, de talán a következőre összekapják magukat. A Millennium Films Tobe Hooper 1974-es klasszikusához szeretne egy előzményt készíteni. A Leatherface címre keresztelt…..
Mivel a második rész iszonyat sikeres lett, még szép, hogy lesz folytatás! Sztori még semmilyen szinten sincs, szóval lehet tippelgetni, hogy melyik amerikai város lesz a célpont ezúttal! Én egy kis szigetre tippelnék, vagy valami havas területre, fokozva az extrémitást. Vagy…..
Oláh Ferenc 2014.08.07 13:45:05
@doggfather: Az okés,ismerem a studió "minőségi"munkáit,csak nem lenne jó,ha az Asylum uralná a horrorpiac jelentős darabkáját.
A Menekülj!, azaz a See No Evil nem aratott a mozikban, de később bejelentették a folytatást. A Soska hugicák által dirigált horrort október 17-én debütál Blu-ray-en és DVD-n. Glenn Jacobs, Danielle Harris, Katherine Isabelle és Kai-Erik Eriksen rohangálhat a filmben. Harris néhány…..
Oláh Ferenc 2014.07.29 17:10:34
@gabriel666: Ja,még ha egy nagy kultklasszikusról lenne szó.Az első egy nézhető,szórakoztató darab volt,de semmi több.Ez bizony a sokat ismételgetett ÖTLETTELENSÉG,ami úgy látszik idén csúcsosodik ki igazán.
Horror-Mirror Extant - 1x01 2014.07.12 15:13:54
Aggódással vegyes izgalommal vágtam bele az Extant premierjébe, tudniillik a legutóbbi ennyire várt sorozat a Salem volt, aminek hogy őszinte legyek, még mindig nem jutottam túl az első részén. Ufós téma, űrutazás, Halle Berry – ez a sorozat csak jó lehet, gondoltam én. Úgy…..
Folytatódott az elmúlt két év tendenciája: a The Walking Dead 4. évada sajnos ismét méltatlanul kevés, mindössze két jelölést kapott, viszont az American Horror Story: Coven most sem adta alább a már jól bevált 17-nél. Érdekesség, hogy utóbbi sorozatnál hihetetlen…..
Újra eljő az az éjszaka, ahol bármit meg lehet tenni büntetlenül. Íme néhány jelenet A bűn éjszakája folytatásából. Kinek tetszett az első rész? Várjátok a folytatást?       ..
Első ránézésre minden adott volt egy jó horrorhoz. Jerry Bruckheimer látott szebb napokat is, viszont horrorhoz ritkán van köze, azonban összességében szórakoztató filmek mögött áll producerként. Scott Derricksonnak az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Sinister filmeket…..
A poszt címét igazából arra akartam kihegyezni, hogy egy széria harmadik része -kevés kivétellel- mindig a leggyengébb (persze egy esetleges negyedik simán alul tudja múlni). Ezt még nagyon-nagyon régen több példával is sikerült illusztrálnom. A lényeg, hogy 1. ez a film is…..
Horror-Mirror Még egy Ómen remake 2014.06.28 14:44:09
Rengeteg nagyszerű horror van, amelyhez nem kellett volna folytatást készíteni. Sajnos az Ómen esetében sem tudták megálljt parancsolni. Majd 2006-6-6-ra csak ki kellett találni valamit, amivel be lehet húzni a közönséget a mozikba, így elkészítették a bitang gyenge remake-et 25…..
A bűn éjszakája ugyan inkább negatív véleményeket szült, mint pozitív kritikákat (a blogon purga húzta le), de mivel profitot termelt értelemszerűen érkezik a folytatás. A megtisztulás éjszakája: Anarhciához már volt előzetes, itt az újabb.   ..
Anno a Ház az erdő mélyén kibeszélős-elemzős írásom elég nagy népszerűségnek örvendett, nem tudom, hogy azért, mert jó volt vitatkozni a film zsenialitásán, vagy csak mert tényleg megérdemelte a különleges bánásmódot. Így most kísérleti jelleggel ezt megismételném egy…..
Michael a dokumentumfilmes, aki nem hisz sem istenben, sem ördögben. De miután hirtelen elhalálozik a felesége, elhatározza, hogy következő filmjének témája a természetfeletti lesz. Bele is veti magát az okkultizmus legsötétebb bugyraiba. Terve szerint munkája végeztével…..
Horror-Mirror Az ördög segglyuka 2014.05.16 18:23:07
Elnézést az obszcén címért, de azt olvastam, hogy csak a feltűnő című cikkeket olvassák el az emberek a neten. Mindazonáltal nagyszerűen prezentálja, hogy milyen is lesz alábbi alanyunk minősége. Az ördög ivadéka - Devil's Due (2014)   Rendezte: Matt Bettinelli-Olpin és…..
Őszintén szólva úgy készültem, hogy A bárányok hallgatnak-ról fogok írni, de sehogy se jött az ihlet. Mégis mi újat közölhetnék ezzel kapcsolatban? Egyszerűen egy jó film, és ezt nem tudnám hova ragozni. Talán majd egyszer visszakanyarodok hozzá, egy nagyobb poszt keretében,…..
Anno egy szép kamionos posztban megemlékeztem a Joy Ride első két részéről, ami mind minőségében, mind műfajában jelentősen eltér egymástól. Talán nem lepődtök meg azon, hogy a folytatás a második rész slasher-jellegű ámokfutását viszi tovább. Az áldozatok ezúttal utcai…..
Oláh Ferenc 2014.05.03 19:50:38
A Halloween remake folytatását Rob Zombie kissé elrontotta és a harmadik részt nélküle akarták megcsinálja. Patrick Lussier és Todd Farmer dolgozott néhány évvel ezelőtt a forgatókönyvön, de elég régóta csend honol a projekt környékén. A Bloody-Disgusting munkatársai…..
Személy szerint úgy gondolom, hogy ki lehetett volna hozni többet Az elnémultak történetéből. A filmet ugyan még nem láttam, de a lesújtó kritikák és az imdb-n rögtön 5,7-es átlag láttán biztosra vehető, hogy elszúrták. Jared Harris egy egyetemi profot alakít, aki néhány…..
Ugyan ismét visszazökkentünk abba az állapotba, hogy csak egy csapat történetét követhetjük nyomon, de cserébe minőségében a legprofibbat láthattuk. Sőt, megkockáztatom, hogy ebben a félévadban ez volt eddig a legjobb rész! Olyan dupla- (vagy tripla?) fordulattal csaptak pofán…..
Scott Derrickson az Ördögűzés Emily Rose üdvéért után ismét ördögűzős filmet forgatott. Jónak ígérkezik, remélhetőleg ez jobban fog majd nekem tetszeni, mint a sokak által kedvelt Sinister. ..
Hogy ki is az a Victor Salva? A Halálosztó bohócok, az Aki bújt, aki nem 1-2 és a Rosewood Lane rendezője. Szóval ne várjunk túl sokat ettől a produkciótól se. Aminek jelenleg két címe is van: Haunted és Dark House. Egyik ötletesebb, mint a másik... Szívesen leírnám a sztorit,…..
Vége hát, nincs tovább… A kedvenc boszorkányaink meséi véget értek, ezzel pedig az American Horror Story megint elköszön tőlünk néhány hónapra. Hosszabb hangvételű bejegyzés következik, benne gondolatok az utolsó részről, a végén pedig megfűszerezve egy kis…..