Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinkpussy

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
pinkpussy 2013.11.26 12:35:34
@rpflora:Haho hoferherke ! Lassacskán felebreszthetne már a herceg almodbol "a" csokkal vagy nem tudom mire vagysz ,tudom gyalog lassan ér oda, mert a fránya útdíj,de akkor is.Tényleg mire is vagysz????? Bejelentenem számodra, mikulaskor mezitelen fogok setalgatni "rpflora" táblával valamelyik kerületben amennyiben nem lesz új irasod addig! Miért pont mikulaskor ? Hideget jósol az előrejelzés akkora és így elnezobbek a lányok,asszonyok a kisebb nudli miatt,hátha meleg helyen megnő az jó nagyra. ;-)
pinkpussy 2013.12.02 09:56:12
@rpflora: óh ! Ezek a huncut betegségek ! Kukacolnak rendesen téged,hogy mostanában begyujtesz minden betegséget ?
Gyors gyógyulást,remélem nem komoly! Ja és bízom benne van aki betekarja kisbeteg Florat ;-) !
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
pinkpussy 2013.09.23 21:03:39
@Ivonn88: ha csak napos oldal van akkor nem tudsz írni másról. Nem Flora szinten űzöd a munkát (dísz ribanc-nem sértésnek szánom), ahogyan említed többször is, így nehéz kellemetlenséget tapasztalni. Igen válogatós is vagy,mint az kiderült, persze itt nem azt értem, hogy más akárkivel csinálja aki felkeresi.Ez csak az véleményem tükrözi nem a közösségét! Jók az új képeid, a kis fekete együttesre gondolok.
pinkpussy 2013.09.24 10:29:25
@rpflora: ha lenne like gomb nyomnam,de így csak írom LIKE !
pinkpussy 2013.10.03 11:30:11
@rpflora: ebben a poszt szegény időszakban(mikor kiéheztetsz tudatosan ) irhatnal milyen érzés az első,mikor pénzért hagyja magát az ember leánya megkukacolni. Tudom-tudom nem vagy az a lelkizos fajta vagy ügyesen alcazod. 10-ből mennyi lány hagyja abba az első után, illetve mennyi idő kell a frigidseg kialakulásához? Ja,és milyen most kulfoldiaban?
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
pinkpussy 2013.08.29 12:36:20
@rpflora: Jój ám! Főleg, persze ha magadat is besorolod valamelyik vagy külön egyedi típusba,hogy a rajongok közül valamennyire azok is képbe legyenek, akik sajna nem ismerhettek meg közelebbről még. Khmmm, magam is ezt a tábort erősítem még a legnagyobb elkeseredésemre :(. Szóval nyomasd a posztot.
pinkpussy 2013.08.29 14:59:30
@rpflora: Hihetetlen,de eszembe se jutott a nemi betegség. Furcsa nem? :) Amúgy engem is ráz a hideg napokig mikor nem szerepelsz itt a blogodon.
Nem tűntem, tűntünk el, csak a napokban sok volt, illetve sok lesz a dolgom. Szerintem ez még egy hétig így is marad... ez persze nem jelenti azt, hogy NNB vagy FranciaLány közben ne írna, remélem, fognak:)A következő pár hónapban nem valószínű, hogy dolgozni fogok, vagy legalábbis…..
FranciaLány kollegina korábban kommentekben bukkant fel, majd ő is megválaszolta azokat a kérdéseket, amiket anno egy angol nyelvű, szexmunkával foglalkozó honlapon találtam (itt elolvasható). Most egy vidéki városban lévő szexmunkáról ír: Vidéki helyzetjelentés. Saját…..
pinkpussy 2013.08.20 21:44:11
@Playman123: Hasonló képen vélekedem FranciaLányról!
@FranciaLány: Meglepő tényleg ilyen normális gondolkodású szexmunkással találkozni, mint Te, teljesen hétköznapi pályán mozgó nők között is ritka is ilyen, szal grat!!!!! Lenne egy kérdésem: említetted,hogy webcam-oztál is,anyagiak terén erről mesélnél,persze nem forintosítva. És a lényeg: Weben keresztül nagyon szimpatikus vagy :).
Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában. Már nem raknak ki az indexesek…..
pinkpussy 2013.08.09 11:00:08
Nem tudom észre vetted-e suisseproject.blog.hu/2013/08/08/szexmunka_elonyok_hatranyok#comments
itt a hozzászólásokban szívszorítóan megemlítenek. Remélem ez a vég(amennyiben bekövetkezik) egy új dolog születése lesz a részedről.