Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bertha Iván Oberon (törölt)

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos a köztelevízió Híradójában jelentette be, hogy augusztus 20-án, a tűzijáték után közvetlenül ingyenes nagykoncertet ad Budapesten, az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György-szobornál. Előtte egy nappal szintén ingyenes buli lesz Mosonmagyaróváron a Szent…..
Mivel blogjaimat itt, a kávézó mélyén írom, számomra egy-egy gondolat megfogalmazásához a legkézenfekvőbb az ételmetafórák használata. A minap éppen azon előadások és cikkek anyagait olvasgattam, melyek önmarketingről, énmárkáról szólnak. Ez mind nagyon szép, a kérdésem…..
Bertha Iván Oberon (törölt) 2013.08.03 18:27:15
Iván blogja identitás születése 2013.08.03 18:11:17
Mi az az identitás?Azonosság, önazonosság, ugye. Találkozik valaki egy névvel.Jobb esetben rákeres a neten, már ha nem Tóth László, vagy Szabó Péter az a név.És megtalálja.És a talált információk alapján el tudja dönteni, hogy igen vagy nem. Hogyan született Bertha Iván…..
150 éve született Gárdonyi Géza. Róla elsősorban a zseniális Egri csillagok jut eszünkbe, noha életművében még számos remek darab van. Ma mégsem ezekkel ismerkedünk. Mivel nyár van, egy könnyed és időszerű témát választottam: az utazást. Talán eszünkbe se jutna, hogy…..
Bertha Iván Oberon (törölt) 2013.08.03 18:03:26
Egy európai kezdeményezés zoknit készítene a tengerekbe, óceánokba dobott halászhálókból. Vizeink tele vannak hulladékkal, néhol valóságos szemétszigetek alakultak ki. A szomorú valóságból kiindulva európai vállalatok és civil szervezetek előálltak egy tervvel, mely…..