Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitetlen Hihetetlen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közfelfogásról egyetlen dolgot lehet biztosan állítani: változik.  A közfelfogás szerint kövérnek lenni rossz és egészségtelen. Persze ilyenkor nem veszik figyelembe, hogy nagyon sok más minden lehet rossz és egészségtelen. A kövér ember biztos beteg és rengeteg…..
Hitetlen Hihetetlen 2013.08.03 16:41:32
SZERETNÉM ELŐSZÖR IS ELMONDANI, HOGY MÉLYEN KIREKESZTVE ÉS DISZKRIMINÁLVA ÉRZEM MAGAM AMIÉRT A POSZTOLÓ LETILTOTTA A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT! MIFÉLE SZÓLÁSSZABADSÁG ÉS TOLERANCIA EZ KÉREM?
ELNYOMNAK! ELNYOMNAK!

Na, megint jó nagy blődséget és bemagyarázást sikerült az emberek arcába tolnod. Még megtoldhattad volna egy csüngő hasú fotóval is, persze az "önelfogadásodért".

Mielőtt elolvasnám a többi hozzászólást, lássuk ezt azt egész irományt darabjaira bontva.

"A kövér ember biztos beteg és rengeteg egészségügyi problémája van. Ezt a kijelentést inkább közhiedelemnek nevezném... Ebből következik, hogy egyesek csőlátással megáldva olyasmiket állítanak, amire nem lehet kapacitásuk."

Ez az egyik általad sokat ismételgetett bemagyarázás amitől felmegy bennem a pumpa. Még talán nincs bajod, de lesz. Ha azt hiszed a toleranciád felülírja az orvostudományt, tévedsz. De ezt már sokan leírták itt, sokszor, kár hogy nem fogod fel.

"Sokan azzal próbálják takarni az intoleranciájukat, hogy a közfelfogásra fogják érzéseiket."
"Hihetetlen, hogy ez az ország mennyire tesped a gödörben. Mennyire nincsenek készen az emberek a toleranciára..."

Igen, pontosan. Mert kövérnek lenni visszataszító és pont. Az egész világon mindenhol az, nem kell ebbe a magyarság szomorú sorsát belemagyarázni. Éltem már külföldön, hosszabb ideig, tőlünk nyugatra is ugyan az a közvélemény (sőt, talán nagyobb az utálat, hiszen nyugatra a kövérek orvosi ellátására is többet költ az állam, hiszen ott már annyian vannak, hogy muszáj).

"Visszatérve a kezdő gondolatra, a közfelfogás változik. Mindig. Régen ugye tiltották a zsidó-keresztény közti házasságot. Vagy a nőknek nem volt szavazati joguk, nem tanulhattak, nem dolgozhattak. A rabszolgaság bevett szokás volt. Nagyon sok ilyen van, ami mára teljesen ellentétes lett a közfelfogással."

Ez a fenti pár sor tökéletes mutatója a tájékozatlanságodnak és ostobaságodnak, valamint annak, hogy soha nem vettél még a kezedbe történelemkönyvet és/vagy újságot.
A zsidó-keresztény házasságról... eszedbe sem jut, hogy talán a két fél közt egyszerűen nem kívánatos ez? Egyrészt egy zsidó fiú nem biztos h szívesen venne feleségül egy nem zsidó lányt, mert a törvényeik értelmében a gyerekük már nem lenne zsidó. Egy gyakorló keresztény sem biztos hogy szívesen választana zsidó párt (akárhogy is szépítjük, ők feszítették meg Jézust).
Női szavazati jog, rabszolgaság... miben is érintik vagy érintették ezek a magyar társadalmat?

"Miért ne lehetne ebben is változni? Miért kell másokat a külseje (nemi identitása, szexuális orientációja, vallása, etnikuma) alapján megítélni és elítélni? "

Ez a legszebb amit leírtál, komolyan.
Ez mutatja igazán, hogy micsoda gyökér vagy.
Hiába próbálod magadra húzni a "legyetek toleránsak a kisebbségekkel" köpenyt, nem férsz alá (szó szerint sem, muhaha). Véss valamit sz eszedbe. Te, mint egy dagadt lusta disznó NEM képviselsz kisebbséget. Egy cigány nem tehet arról hogy minek született (legyen bármi is a véleményem róluk), ahogy egy meleg vagy zsidó sem. TE viszont tehetsz arról hogy kövér vagy, mert ez nem a születésedből, hanem az életmódodból ered, és csak magadnak köszönheted, éppen ezért megvetendő. Az általad megnevezett etnikumok is undortónak találnának, menj csak végig a bikinidben egy cigánytelepen, vagy egy zsidó környéken. Ugyan azokat a beszólásokat fogod kapni, mind azoktól az általad annyira megvetendő keresztény, fehér heteróktól.

"Tegyünk egymás boldogságáért, legyünk toleránsak!"

Egyébként könnyekig meghatódtam, és komolyan mondom ha elküldenéd ezt a remekbe szabott, nagy erejű írást a közel keletre, a zsidók és a palesztinok rögvest letennék a fegyvert és egymás nyakába borulnának. Szerintem még a béke Nobel díjat is megkapnád. Csak kezdj el fogyózni hogy mégse dagadt disznóként kelljen a díjátadóra menned.

Overall:
Helyesírás: 3
Fogalmazás: 2
Témaválasztás: 1
Gyakorolj még dagi.