Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.petihun

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes MostTi 2015.01.03 11:27:24
Volt tegnap egy tüntetés, tudták?A hosszúra nyúlt karácsonyi/újévi pihenés, a bejgli emésztése és a január eleji másnap legyűrése közben akinek még volt/van energiája odafigyelni a tegnapi "MostMi: Új országot építünk" című tüntetésre, foghatta is a fejét rendesen. Már…..
m.petihun 2015.01.05 19:26:28
@Pop40: A gyújtogatás és rongálás opcionális a lényegen nem változtat! :P
(Azért ne felejtsük el a fidesz-székház esetét sem)

Pusztán annyit tettem, hogy meghallgattam a felszólalókat, és a tömeg reakcióit a mondandójukra. Ebből levonva a következtetést arra jutottam, hogy egy üres, semmit mondó, ötlettelen tucatmegmozdulás volt.

Figyelembe véve azt, hogy egy megszervezett tüntetés volt, nem jogos harag szülte spontán "rendbontó" gyülekezés. (Az előzmények még csak össze sem hasonlíthatók gyurcsány öszödi beszédével.)
m.petihun 2015.01.06 11:43:46
@Pop40: Szerintem valamit félre értelmeztél, vagy én nem magyaráztam eléggé érthetően. A hangsúly a tüntetőkön van. 2006-os események nem nevezhetők tüntetésnek, inkább egy mini forradalomnak. A hasonló esetek inkább '89-ben és utána fordultak elő, főleg országhatáron kívül, mégsem nevezik résztvevőiket "rongáló csürhének".

Tetszik vagy sem, itt most nem az a lényeg, hogy szerinted mi a társadalmilag felháborító, vagy sem, hanem az, hogy amíg gyurcsány beszéde úgy került nyilvánosságra, mint derült égből villámcsapás, (és persze eme beszéd nem is lett volna publikus) addig a "jónépet"-mint ahogy te is írtad már a kis milliomodjára szivatják- folyamatosan adagolják a "kedves vezetőink" a marhaságaikat, így nem okoz akkori össznépi sokkot. Mint az ominózus béka és a forró víz esete.

Ezért is nem vethető össze a nemrég történt megmozdulás a 2006-os történésekkel. Remélem sikerült jól vázolnom az álláspontomat, további pontosításokban benne vagyok, de csak kulturált formában! :D
Múlt heti posztunkban mi is igyekeztünk megmondani a frankót Paks bővítése kapcsán. Tízmillió energetikai szakértő országában azzal érveltünk, hogy Magyarországon az atomenergiának jelenleg nincs életképes alternatívája. Ezzel sokan nem értenek egyet, olvasónk arról próbál…..
m.petihun 2014.01.23 23:57:00
@Apacs Cár:
Az a nagy helyzet kedves Apacs Cár, sőt ami azt illeti eléggé tragikomikus is, hogy sem a szélcsatornák elégségességében, sem semmi másban nem lehetünk teljesen biztosak. Ráadásul, ha jól láttam, talán rajtam kívül senkiben sem merült fel az az ötlet, hogy jobban meg kellene vizsgálni a lehetőségeket. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás egy számítógépes SZIMULÁCIÓ lefuttatása minden eshetőségre. Mert amíg nem látom egy FÜGGETLEN szakértői vizsgálat eredményeit, addig nem tudok további érveket felhozni a témában. Szerintem bárki más sem, csak szeretjük okosnak feltüntetni magunkat. :P
Összegezve (és ez most mindenkihez szól)) a leírtakat, mindenki konokul ragaszkodik a saját véleményéhez anélkül, hogy annak igazságáról 100%-ban megbizonyosodott volna, így nem lehet vitát folytatni.
Megoldás: a kedves vezetőinknek el kell rendelniük egy széleskörű szimulációs vizsgálatot, amiből konkrét adatokat nyerhetünk.
Mielőtt még valaki nyafogást intézne irányomban, "hogy márpedig ezt hogy lehetne megcsinálni, tök baromság stb" elmondanám, hogy mind a meteorológiai adatok, mind pedig az atomreaktor és egyéb teljesítmény adatok az arra kijelölt kormányhivataloknál megvannak, csak használni kellene őket! (amit szinte csak a kormány tehet meg, mert a drágalátos hivatalnokság nem adja ki ingyen azokat, hanem bizony még 1 vacak kis térképrészletért is fizetni kell).
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..
m.petihun 2014.01.17 18:31:39
@Timon76: Azzal kezdeném, hogy tisztelem mindenkinek a saját maga által választott ideológiáját, véleményét, hozzáállását a világhoz. De azt hiszem nem ártana meglátogatnia "egyeseknek" az elmeorvost... "aluljárókban elisszák pár százan, néhányan uzsoráskodnának belőle: kit érdekel?!" Te nem vagy 100% haver!Felfogtad egyáltalán mit írtál?! Nyíltan azt mondtad, hogy emberek szenvedése téged nem érdekel, ad absurdum teljesen elfogadhatónak tartod. Aztán, mint valami skizofrén, tudathasadásban szenvedő:"Te magad is tízezres hajléktalanseregről írsz, velük mi lesz? Akiknek jó lenne, akik küzdenének tovább.." Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nagyon úgy látszik, hogy a saját meggyőződésedet annyira felsőbbrendűnek tartod, hogy már nem is figyeled mit írsz. Azért meg felesleges kommentelni, hogy még egyet üthess a gyűlölt "nácifasisztagárdistahungaristaorgonistamasiniszta csűrhén". Ha nem vagy képes érdemben hozzászólni, vagy csak nincs meg hozzá a kellő agykapacitásod, akkor kérlek, maradj inkább nyugton, mert az állandó "rasszistázással" még senki nem oldott meg semmit.

U.I.:
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Kulka János egy nemrég a youtube-ra feltöltött videón megrendítő (nem, nem fikázunk: tényleg megrendítő) monológgal emlékezik meg az embertelen és ép ésszel igazolhatatlan (nem, nem ironizálunk: tényleg embertelen és tényleg igazolhatatlan) cigánygyilkosságok…..