Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Go Vegan

2676 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodtam egyik nap, hogy van az a kifejezés, hogy vérnyúl (persze viccesen), meg vannak a véranyák, akiknek a gyerekük a legjobb és legtökéletesebb bármiben és mindenkinek megmondják, hol rontja el a sajátja nevelését, de mi van azokkal a vegánokkal, akik ugyanilyen aktívan kiállnak a…..
Tökéletes rajz arról, ahogy az olajóriások kiszipolyozzák a Földet.....
Az anyját viszik a vágóhídra, ő pedig út közben születik meg úgy, hogy leesik a teherautóról a betonra. A hidegben és esőben ott fekszik szegényke, amíg betakarja valaki. Emberségből. Mennyire vicc az egész, ez az "emberségeskedés", amikor a családját és azt a teherautónyi tömeget meg megölik. És…..
Nyúzás közben megmenekült. Mert minden élőlényt meg kell zabálni, annyian vagyunk. Szégyen az egész - micsoda fájdalmakat kellett átélnie miattunk az állatoknak!..
Nem tudom, ki hogy van ezzel, de nekem ez is állatkínzás. Amikor bohócot csinálnak egy másik élőlényből. Oké, fizikailag nem fáj nekik, de ebben a képben a tisztelet teljes hiánya a fájó.....
Tuti biztos, hogy ezek teljesen beteg emberek a rokonokat sem temetik el, hanem azokat is kitömetik. Milyen kár lenne, ha csak úgy elporladnának a földben.....
Go Vegan 2019.02.21 20:24:58
@RékaVegan: Na igen, azzal egyenértékű a fűnyírás szituáció.
Az eredeti poszt ide kattintva érhető el. És átveszem a szöveget is: "Hivatalosan is kihaltnak nyilvánították a korallszirti mozaikfarkú patkányt - ez az első emlős, amely az ember okozta klímaváltozás áldozata lett, írja az MTI. Az ausztrál környezetvédelmi minisztérium szerint az 1845-ben…..
Gondolkozz, legyél vegán! Gomba 2019.02.17 16:00:00
Elnézést a kedves olvasóktól a nyelvezetért, de ez ugrott be elsőre, amikor megláttam a képet. Milyen idióta ez a shoyebg!  És még kiteszi a netre is, hogy ő mekkora nagy király is, hogy ki tudott kötözni egy hörcsögöt. Remélem megtapasztalja majd, hogy milyen amikor sokkal erősebbek azt csinálnak…..
Tökéletesen és kellő tömörséggel meg van fogalmazva a gondolat, ami minden jóérzésű embernek beugrik, amikor meglátja ezt a szaréletű nyomorultat a csapdába szorult farkassal. Az ilyeneket kellene bekergetni egy ilyen csapdás erdőbe.....
Utálom az ilyen idiótákat! Meglát egy kutyát és az jut eszébe, hogy bele kellene rúgni, elképesztő. A kutya először elindul felé, aztán látja, hogy ez egy sutyerák. Remélem kettényílt a feje!..
Szegénykének atka betegség miatt kihullottak a tüskéi. Macsekban már van "meztelen", most már sünben is látjuk, hogy milyen lenne - mindenesetre szokatlan. Agliában Madeleyben találtak rá, és először azt hitték patkány, de hát tényleg ki gondolta volna, hogy egy sün. Teljesen lesoványodott abban,…..
Isteni program nézni az erdőt és várni, hogy mikor jönnek ki enni a szarvasok a tisztásra. Bármelyik pillanatban teljesen váratlanul előbukkanhatnak, de akár fél perc alatt el is tűnhet akár az összes, aki addig ott eszegetett, mint pl. tegnap este. Megjött ez a hatalmas bika, aki a screenshoton a…..
Az ember ünnepel. Ez általában az állatokra nézve mindig valami negatívummal jár, még az a jobb eset, amikor az idióta tűzijátékok miatt szívinfarktust kapnak, vagy a félelemtől reszketve bujkálnak valahol vagy világgá mennek. Ez a jobb eset. A rosszabb eset pedig az, amikor az ember az ünnepe…..
Elképesztő, kik élnek itt velünk a Földön. Öten legyőztek egy majmot! Micsoda dicsőség - ez látszik a primitív tekintetekben.  ..
Elképesztő, hogy egyesekből egy legyilkolt és fellógatott állat miket hoz ki. Több poszt is szólt már erről itt a blogban, hogy valakinek ezek a pillanatok mi mindent indítanak el az agyában. Mint például ennek az idiótának, aki az impotensségét mindenáron kompenzálni akarja. Külön szerencse, hogy a…..
Ebben nekem az egyik legfontosabb: összhangban élni a természettel. Nagyon sokan a vegán létet az étkezési kitételeinkkel azonosítják, ugyanúgy, mint a vegetáriánságot. De ez jóval több, nálam a harmónia megtalálása ugyanannyira fontos - ehhez a gondolathoz találtam ezt a jó képet...