Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madlord

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes helyzet állt elő ellenzéki oldalon az október 23-i rendezvénnyel. A Mesterházy-Bajnai formáció válaszúthoz érkezett.El kell dönteniük, hogy ketten együtt (meg persze a hozzájuk csatlakozott szervezetek) elegendő erőt jelentenek-e az orbáni hatalom demokratikus úton,…..
Madlord 2013.10.25 10:11:20
@szist: Személyeskedünk te szerencsés? Ehhez értesz? Közlöm, 3 műszakban dolgozom, nem is keveset, de nyilván, neked, kedves bértollnok, van egy néhány órás munkaidőd, amiért valószínűleg az ÉN adómból többet kapsz, mint amit ÉN befizetek!

És igen, dobok rá egy marékkal, mert azt még megvárom, amíg az első gerinctelen hulladékok a saját vezérük jóvoltából éhen halnak, én réek az ünneplés után is!
Vitéz Madlord Igazi sportemberek 2013.08.04 10:01:30
Van, amiért még érdemes magyar vonatkozású sporteseményre kapcsolni. Tegnap este Barcelonában pólósaink ismét csodát tettek, és nem hiszem, hogy nagyot tévedek, mikor azt mondom: sok magyar szívét meghatották a játékukkal. Ilyenkor (még) jó magyarnak lenni! Elgondolkodtató…..
Vitéz Madlord A magyar álom 2013.08.03 11:57:19
A világ, és sajnos Magyarország is tele van népbutító elemekkel, akik a média hathatós közreműködésével sajnos hatalmas publicitást kapnak. A világgal most nem foglalkoznék, hiszen itthon is rengeteg probléma uralkodik, politikai, társadalmi és egyéb "hovatartozástól"…..