Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenevő

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ENSZ felmérése szerint a megtermelt élelmiszer fele veszendőbe megy – Európában és az Egyesült Államokban évente 100-110 kilogramm ételt pazarolnak, dobnak a szemétbe fejenként az emberek. Kínában pedig több mint 200 milliárd jüan – közel 7400 milliárd forint – értékű…..
A bor egészségre gyakorolt hatásai, legyen az káros vagy előnyös, számos vitára adnak okot. Sokan úgy mélyednek el ebben a vitában, hogy nem is pontosan tudják a válaszokat bizonyos kérdésekre. Ezúttal megpróbálunk ebben segíteni, és kitisztítani a képet 5 vitatott, és…..
  (Illusztráció: www.avillagetown.com) Az acne-val, azaz pattanásokkal kapcsolatban rengeteg kérdéses relevanciájú mítosz olvasható. A tudományos magyarázatok az acne okával, kialakulásával kapcsolatban még mindig nem teljesen kielégítőek. Azt tudjuk, hogy hormonhatások,…..
  Hogyan? Tudd meg, mi a problémád, és keresd meg a megoldást! A Mindenevők tudják a választ kérdéseidre! www.mindenevok.hu Előfordult már veled, hogy egy jó pohár vörösbor után eleredt a könnyed és az orrod? Vagy megfájdult a fejed? Akkor jó eséllyel lehetsz…..
Mindenevők 2013.08.07 23:58:45
..
Mindenevők Mindenevők kampány 2013.08.06 21:44:38
Csütörtökön indul a kampány! Csatlakozz! ..
Változatosan enni jó. Sőt, enni kell.  Ha mégsem teheted (még), akkor Neked szól ez a blog. Azért, hogy mégis megtehesd!..