Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beleokoskodó

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi összetett munkahelyi probléma pontos tükörképe a munkavállalók kiszolgáltatottságának. A Zugügyvédnek is ajánlottak lakással  munkát egykor egy megyeszékhely környezetvédelmi felügyelőségén, de kiderült, hogy a garzonlakás bére elvitte volna a fizetés…..
Múltkor felmerült, hogy be kellene tiltani az apróbetűs kitételeket. A Vodafone már a csillagozással sem szórakozik, pusztán tördeléssel megoldja, hogy a 100 ingyensms és 100 MB fix feltöltés esetén játszik csak be. (Belső vicc, hogy 3000 forint mellé csupán 50 sms jár, bár most…..
Ha nem üzletszerűen készít valaki kézműves termékeket, és eladja, nem feltétlenül szükséges vállalkozást indítani, de az adóbevallásban elvileg fel kell tüntetni az így szerzett jövedelmet.    Kedves Zugügyvéd! Az lenne a kérdésem, ha kézműves…..
A Zugügyvéd már találkozott azzal az abszurd gyakorlattal, hogy ittas kismotorozás miatt bevonták valakinek a B kategóriás jogsiját. Szia Zugügyvéd,Kerékpárral belefutottam a nem rég tartott „közbiztonsági” akcióba. Persze ittam előtte két sört, azért is mentem…..