Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rafinéria Adrienn Farkas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
107 konkrét esetről kaptam adatoka terhességi vérzés kapcsán, ezeket elemzem az alábbiakban. Előre elárulom, hogy lesz olyan összefüggés, ami borítékolható volt, de okozott meglepetést is a felmérés (legalábbis számomra). Ez a 107 terhesség nem tekinthető reprezentatív mintavételnek, tehát nem…..
Rafinéria Adrienn Farkas 2013.08.06 07:38:47
@luckalakó: Szia :) Tegnap màr vèreztem kicsit,azonnal kòrhàz,hüvelyi ultrahang. Van szìvverés,és semmi jele,hogy a petezsàk leakara vàlni. Màsik orvoshoz mentûnk,szò szerint leorditottam a fejèt,mert ö sem ìrt fel semmit...azt mondta ha elakar menni szedhetek èn bàrmit ès felesleges pènzkidobàs az ablakon...mondtam majd azt én eldöntöm feleslegesnek èrzem e ès ìrja fel...nem tette...azt mondta egy kòrhàzi àgyat felajàl,de az is felesleges mert nem csinàlnak nem adnak semmit...nem tudom de a nö nögyógyàszok mind ilyenek? az elözö is az volt ez is az volt.Egyenesen utàlom a Délpesti kòrhàzat itt Erzsébeten,szò szerint letoljàk a betegeket.....Balatonrol költöztem fel,ott nagyon jo orvosom volt...de nem mehetek le mindig oda...tudnàl egy jò ès normàlis orvost? Jah és a vicc az egészbe hogy mondta a dokinö ( sarlatàn) hogy legközelebb ha csak ennyi vérzésem van akkor az sztk ba menjek ne a kòrhàzba,mert ott a sürgös eseteket làtjàk el...ezek szerint ez nem az...ott volt az a pont hogy a pàrom bejött a vizsgàloba kopogàs nélkül mert orditottam és majdnem ràtettem az asztalt a kedves dokinénire...
Rafinéria Adrienn Farkas 2013.08.06 08:59:45
@luckalakó: Rendben köszönöm.szépen....közben beszèltem a Balatoni orvosommal is,lefaxoltam neki a leleteket. Visszahivott ès mondta ha ma sem ìrjàk fel,akkor ö felìrja ès kipostàzza. Na itt a különbsèg orvos és orvos kõzött. Azèrt ma elmegyek ahova javasoltad..kèrdès ellàtnak ott is, ha nincs Pesti bejelentett cìmem? Mert ugy tudom köteles ellàtni,bàrmelyik orvos...a mentösök legalàbbis azt mondtàk.
Rafinéria Adrienn Farkas 2013.08.06 15:02:25
@luckalakó: Köszönöm a segìtséged! Elmentem,azonnal felìrtàk :) Ultrahangot is csinàltak és hàla jòl van Hanna vagy Bendegùz :) Nagyon kõszönöm mégegyszer :)