Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor (hasznaldfel.hu)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a területek még fehér foltok, még ha egyes orvosok tudnak is róluk, csak tünetileg kezelik őket. Antidepresszánsokkal, szorongásoldókkal, nyugtatókkal, hangulatjavítókkal nyomják el ezeket az utózöngéket. Ezek akár évekig a betegség kísérőtünetei lehetnek, és akár…..
Azt miért nem mondja el senki, hogy mindent a maga idején kell csinálni/akarni? Mert egyrészt csak akkor fog menni, ha már itt van az ideje (az izmok akkor lesznek elég lazák, és erősek), másrészt lelkileg sem voltam még olyan szinten pl., hogy magasabb szintű, akár spirituális…..
Február 1-én kaptam a stroke-ot, néhány véletlenszerű gondolat ezzel kapcsolatban: A stroke nekem elő volt írva, ha akartam volna se kerülhettem volna el, bármilyen fizikai, anyagi dolgokra rá lehet fogni; de igazából ezt meg kellett élnem, mert a mai napig olyan leckéket tanulok…..
A héten megkeresett egy olyan gyógyult stroke-os, aki 2 éve esett át ezen, olvasta a blogot, és bíztatott, és azt mondta, jó úton járok. Ő is 28 éves volt akkor, megengedte, hogy kitegyem a leveleket, amiket írt nekem. Az alábbiakban az olvasható, és a most induló blogjából…..