Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burger király

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Afrikába alapvetően nem azért megyünk, hogy a modern építészet csodáit nézegessük. De Eritrea ez ügyben is kivétel. Aszmara Afrika legszebb modern városa. ..
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
Szemfüles olvasónk küldte be a fenti képet, illetve a linket, amit a vírusveszély meg úgy egyébként a kapjákbeafaszomat indok mentén sem teszek be, mindenesetre nagy lámerség a jól kivehető, képzeletbeli Oceanic Airways logójával ellátott gép sorozatbeli kettétörésével…..
Kettős kereszt és sámándob, kereszténykedés és pogány ezotéria, orosz orientáció és iszlám-rajongás: úgy tűnik, a Jobbik ideológiája maga a megvalósult multikulti. Most éppen Mohamed követői vannak a napirenden. Az iszlám az emberiség utolsó reménye – állítja Vona…..
burger király 2013.11.11 20:05:19
@Valóraváltógép: nem tudom, hogy meggondolta-e magát, és nem is érdekel. Csak felvetettem, hogy amit nagy hírként állítanak be, az már 3 éves történet.
A fiatalnak mondható magyar terrorelhárítás mára jelentős nemzetközi sikereket ért el a köztörvényes bűnözők elfogásához, a védett személyek védelméhez és a titkos információgyűjtéshez kapcsolódó feladatok ellátásában. Terrorcselekményt ugyan szerencsére még nem…..