Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eleveeszement

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél megérdeklődte a Cordon Electronicsnál, mennyibe kerülne okosórája összetört kijelzőjének a cseréje, amire a válasz az volt, hogy 2500 forint bevizsgálási díj után megmondják: Pár hónapja vettem egy Sony SmartWatch modellt. Ez egy bluetoothos, okos karóra, mely…..
Eszti konyhája Marhavadas 2013.11.02 11:45:48
Húha, kicsit elhavazódtam... ezt a kaját még kedden csináltam. Vadas... melyből bármikor bárhol betegre tudnám magam enni, persze csak ha jól van elkészítve. Nekünk ez a változat jött be a legjobban: 1kg marhahús ( lábszár, vagy nyak ami szépen szeletelhető), 4 nagy fej…..
Eleveeszement 2013.11.03 10:06:54
Lingárék minden mozdulatát számítógépes anomália követte a prágai 4 csillagos Exe Iiris Hotelben, ami annyira elfajult, hogy éjszaka többször is felkeltették őket azonosítás céljából. Panaszt senkinél nem lehetett tenni: Most elégedetten dőlhet hátra a komplett magyar…..
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Eleveeszement 2013.10.03 19:39:39
sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/

Há nekem ez jutott eszembe...Sic transit gloria mundi...

Viszont Felcsútra elférne még talán egy felvonulási tér, ahol lehetne éltetni nagyon a vezért.
György az őskommunista hiánygazdaság apokalipszisében találta magát váratlanul, amikor éjfél után indult  cigarattát vételezni Budapest szívében. A környékén egyetlen nonsztop trafik volt, ahol viszont annyira leltáraztak, hogy egy dobozzal nem tudtak kiadni: Szinte…..