Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekem is lehet véleményem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
nekem is lehet véleményem 2016.04.13 22:26:24
@Valaki Csak: A 80-as években valóban nem volt munkanélküliség, mert kötelező (mondom KÖTELEZŐ) volt elhelyezkedni. Akinek nem volt munkája, az vitték a rendőrök KMK (közveszélyes munkakerülés) miatt. Ugyanis a 80-as években itt valami szocializmus szerű borzalom volt. És a szocializmussal nem összeegyeztethető a munkanélküliség. A baj csak az, hogy kamubeosztások és munkakörök voltak. Sokan csinálták a munkahelyükön a semmit. Szóval valójában volt munkanélküliség, csak fizetésért.
A Gáspár Győző-féle Édes élet-történetszálban ismerhette meg az ország TV2-t néző része Gáspár MC Zsoltot, aki Győző öccse, és testvéréhez hasonlóan nem tudni miből él, csak azt, hogy rém ordenáré tud lenni a lehető legváratlanabb helyzetben. A dokuszappannak azonban…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..