Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hihetetlen Hitetlen

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű nap volt, tele élménnyel. <3 Egy szeletét megosztom veletek. :)  ..
Hihetetlen Hitetlen 2014.08.07 19:07:24
A több jobb Ars poetica 2013.08.19 07:04:48
Mivel anonim módon szeretném ezt a blogot írni, bemutatkozásom nem lehet, nem lesz teljes körű. A harmincas éveimben járó férfi vagyok. Feleségem van és gyerekkel is rendelkezem már. Nem írom le, hogy hány gyerekem van, de annyit elárulhatok, hogy legalább egy :) Egészen…..
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.20 00:31:40
Nő vagyok, huszas éveim végén, gyerekem még nincs. A legutóbbi, fél éves kapcsolatom azért ment tönkre, mert nem volt jó a szex, és úgy gondoltam így minek tovább húzni. Én naponta szerettem volna, de minimum hetente 4-5 alkalommal.
Ő, a 35 éves férfi nem. Neki a heti egy elég lett volna. Mindig nekem kellett kezdeményezni és ha bele is vágtunk, ő hamar elfáradt, vagy korán elment, vagy lekonyult.
Felvetettem, hogy elmehetnénk egy szakemberhez ketten, csak kipróbálni, hátha adhatna tanácsot. Ezt elutasította, sőt annyira magára vette, hogy utána azt vágta a fejemhez, hogy az én hibám, mert nem vagyok elég kívánatos.
Kidobtam.
Egyébként egy aktív, szociális, emberek felé nyitott fickóról volt szó, kettőnk közül inkább én voltam az otthon ülős fajta.
Szóval ki érti ezt? De ez inkább csak kitekintés volt.
Férfiak és nők, mindig mást akarnak, de szerintem ez csak sztereotípia.
Nekem az a tapasztalatom és a véleményem (és ezzel egy férfit sem akarok megbántani), hogy
1) ha egy nő nem kívánja a szexet, akkor valójában nem a szexet nem kívánja, hanem a szexet AZZAL A BIZONYOS faszival, akivel együtt van. Szóval azt kell mondanom, hogy ha nem te feküdnél az asszony mellett, hanem mondjuk Hugh Jackman, a lábai fotocellás ajtóként nyílnának Hugh minden moccanására.
2) ha már a kapcsolat elején sem volt a nő szexuálisan aktív, akkor bezony frigid a nő, amit az elején (a beetetési időszak alatt) alkalmi szexszel próbált leplezni. Most hogy megvan a gyerek, bebiztosította magát, nincs szüksége arra hogy együtt legyen veled.
De mondom, ezek az én tapasztalataim, szám szerint 4 ilyen házasságot láttam elhervadni.
A négyből 1 válással végződött, 2 úgy működik, hogy apa rendszeresen félrejár (ez anyát nem érdekli, csak a pénz legyen hazaadva), 1 pedig apa munkamániás zombivá válásával működik boldogan (jól is teszi hogy dolgozik, hiszen azt a házasságot csak az tartja össze, hogy apa jól keres, anya meg nem akar dolgozni).
Szomorú, de ez van.
... újabb kép a nyaralásról. :) ..
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.01 19:17:37
@fat.acceptance:
De dundik. És még dundibbak lesznek, amikor elkezd a lábad vizesedni.
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.01 19:27:11
@fat.acceptance:
És azt hogy?
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.01 19:32:06
@Pms:

Úgy bizony. Lady Fatso sellőpóza pedig igenis vicces.
Nehogy már ne nevethessek azon, ami röhejes. A humornak semmi köze az empátiához.
Manapság egyre többet találkozom ezzel a hozzáállással. Megvetik azt, aki nem szeret sportolni, akinek nem az a fő hobbija, hogy izzad 1-2 órán keresztül. Nem értem, miért ez a lenézés, miért ez az ellenszenv. Attól, hogy nekem más a hobbim, más dolgokat szeretek csinálni, miért…..
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.01 19:16:28
@fat.acceptance:
De van. Ma éppen 10 órát dolgoztam, a fáradtságos szellemi munkámmal pedig eléggé kifullasztottam magam ebben a melegben.
Azért vagyok itt, hogy a képeidet nézegetve egyre jobban tudatosuljon bennem, hogy milyen fontos a fogyókúra.
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.01 19:19:07
@fat.acceptance:
Köszönöm szépen.
Hála a te fürdőruhás képednek lemondtam a vacsoráról.
Hihetetlen Hitetlen 2013.08.01 19:26:23
@fat.acceptance:
Igazad van, amit te csinálsz az sokkal jobb. Semmit.