Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Döbröntey Mónika

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap jött egy levél, szerzője azt írta, hogy - kisebb bérleti díj elmaradás miatt - szerinte jogszerűtlenül akarja az utcára tenni őt a lakást kiadó tulajdonos. Viszont csak szóban fenyegette meg, papír nem született róla. Megkérdeztük jogi szakértőnket, mi ilyenkor a helyzet, íme a válasz...
Döbröntey Mónika 2017.04.26 12:10:35
Mi magánszemélytől béreltük a lakást. Volt bérleti szerződés meg közjegyzői nyilatkozat is.Történt az még decemberben, hogy tul soknak véltük a rezsit...mertük kérni a csekket,hogy ugyan már hagy lássam ,mégis csak pénzből élünk..persze megtagadta.sose láttam.Fizetési felszólítás ami 8nap.Majd sunyi módón lekapcsolta a fűtést a kazánházba./4.napon/ Azt állította h elromlott a termosztát. Ez ugyan nem igaz mert a zárt kazánházba az órán van egy kapcsoló amivel kedvére játszhat.Melegvizünk sem volt.Kiskorú életének veszélyeztetésére valo tekintettel elhagytuk az ingatlant.Nem elköltöztünk!! A távollétünkben bement a lakásba és önként és dalolva mindenünket bezsákolt ahogy esik ugy landol módjára.Az idöjárási körűlményeknek kitette a cuccainkat a fedetlen teraszra.
Hivatalos felmondási irat nem érkezett meg részemre./további 8 nap lett volna/ Kauciót behúzta. Nagy értékü lopás és halálos fenyegetés is történt.Mindezt egy 8 éves is átélte aznap.Pszhiológus foglalkozik vele. A történetemet megosztottam képekkel bizonyítva egy fb zárt csoportba aminek ők is tagjaik, majd minap kaptam egy kéretlen levelet amiben megfenyegetett. Tanulságot levonva ... csak utalom leközelebb a fizetendő összeget is annak nyoma van és nem tud kijátszani, hogy nem fizetünk.A kp elszivárgott félúton. Azt az illető jol tudja h hibázott.
Ez csak egy tanulságos történet.
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Döbröntey Mónika 2013.09.18 09:06:00
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Döbröntey Mónika 2013.07.31 16:57:16