Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ursae Minoris

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
Lázár János az ő "őszödi beszédeként" elhíresült júniusi szekszárdi fórumán arról beszélt, hogy az építésügyben is vannak kivételes eljárási metódusok, amikor az illemtudó építéshatósági ügyintéző inkább egy kávéra hívja meg az engedélyezési tervet készítő…..
Ursae Minoris 2015.12.22 12:23:55
@maxval bircaman BircaHang Média:
azért nem fogja az állam a tulajdonában tartani a több mint 380 ezer hektár termőföldet, mert"amikor egy szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor pedig a fideszes menedzsment lopja szét".
Lázár János
Ursae Minoris 2015.12.22 12:26:35
@maxval bircaman BircaHang Média:
Az ellenzék állandóan a korrupcióval támad, de "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája".
Lánczi András
Tekintetes Vitéz dunakeszi Szájjártató Péter úr! Nem tudom észre tetszett-e venni, de Önnek újabban rengeteg hülyével van dolga! Hülye a francia külügyminiszter, Laurent Fabius. Hülye az osztrák kancellár, Werner Faymann. Hülye a svéd miniszterelnök, Stefan Lofven. Hülye a…..