Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz_ti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... újabb kép a nyaralásról. :) ..
Krisz_ti 2013.08.01 21:34:56
@Pms: elég fura humorod van, ha neked ő nevetséges. Mondjuk valószínűleg én is az lennék, bár én jóval kisebb súlyú vagyok. Tudod, milyen szarul tud esni az, amikor az ember azt látja, hogy valaki mutogat rá és röhög, közben meg sugdolózik a barátaival? Kívánom, hogy ne legyen benne részed, mert baromi megalázó. Én már átéltem és pont ezért soha, de soha nem lennék képes ugyanezt megtenni másokkal (bár aki nagyon büdös, annál iszonyat nehéz megállni a pofavágást, ezt elismerem). Ha nem érted, hogy a nyilvános mutogatás, beszólás, kiröhögés miért nem helyes viselkedési mód, akkor reménytelen neked bármit is magyarázni ezzel a bloggal kapcsolatban.
Én soha nem mertem volna ilyen blogot indítani, mert így is ért életemben elég megaláztatás, leginkább észrevétlen szeretek lenni, ami általában sikerül is. Nagyon sok évembe került, hogy az ilyen megalázó és sértő viselkedést ne vegyem fel, és még mindig van olyan, hogy nem sikerül és megmérgezi egy időre a lelkemet az a bántás, amit kapok. Nekem ez a blog jót tesz, erőt ad, hogy tudom, más is küzd ilyen problémákkal, nem csak én. Plusz rádöbbentett, hogy a tinédzser énemhez képest mennyivel jobban érzem most magam, mennyit fejlődtem lelkileg a magam erejéből és ez most nagyon feltölt energiával.
Szóval attól még, hogy a legtöbben hülyeségnek tartjátok ezt az egészet, meg nem értitek, mi is az értelme annak, hogy ez a blog létrejött, attól még más értheti és másnak segíthet.
Krisz_ti 2013.08.02 07:14:10
@Pms: szerintem semmi feltűnő nincs abban, ahogy a blog indítója öltözködik, teljesen hétköznapi ruhák. Én kamaszkoromban mindig sötét színű, zsákszerű cuccokat hordtam és összegörnyedve jártam, hogy észre ne vegyenek, mégis beszólogattak nekem.....én is csak feltűnősködtem, ugye?
Az, hogy valaki blogot indít és felrak magáról képeket benne, manapság szintén nem egy extrém dolog, hogy ennyire szörnyülködni kelljen.
Szerinted mégis mi lenne a jó? Ha az összes, nem normál testalkattal élő, esetleg testi/szellemi fogyatékos, nem normál szexuális beállítottságú ember megbújna a sarokban és kussolna, örüljön, hogy él és megtűrjük maguk mellett?? Vagy ha esetleg mégiscsak másképp viselkedik, akkor viselje el szó nélkül, hogy minden lehetséges formában megalázzák?
Bocs, de nem, nem tudom megérteni ezt a felfogást.
Mondom ezt úgy, hogy én is rendelkezem még némi túlsúllyal, bár nem extrém sokkal, tehát a többség számára én már elfogadható kategória vagyok, de tudom, milyen érzés az, amikor nem ez a helyzet. A többi emberen én nem tudok változtatni, de azzal, hogy én toleráns vagyok, talán példát mutathatok. Ha már annyit elérek, hogy valaki az én viselkedésem alapján elgondolkodik azon, hogy talán mégsem kellene másokat megszólni azért, mert nem olyanok, mint az átlag, már elégedett leszek.
Krisz_ti 2013.08.02 09:51:25
@Pms: na, szerintem pont ez az a viselkedés, ami követendő mindenki számára és a blog indítója is ide akar eljutni. Ez a lényeg. :)