Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulopke14

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán az eggyik leghíresebb, és legrégibb átverő a piacon, mégis még mindig vannak sajnos akik bedőlnek neki. simulékony stílusa, és jó rábeszélőképessége van.A gyanu:hírdetésében nem ad meg semmilyen telefonos elérhetőséget, csak személyesen tudod őt felkeresni.…..
fulopke14 2013.07.31 14:16:38
Na, megírom a mi sztorinkat is, hogy okuljatok belőle! Muterom élettársa elvesztette az évtizedek óta tartó munkáját és ő is abba a hibába esett, mint itt sokan mások és még ki tudja hányan befizette a 8 ezer forintot a fentiekben is tárgyalt hirdetőnek:

www.expressz.hu/havi-320-000-szemelyi-soforkent-igen-46702439/

A mai napig hirdet ez a féreg!

Budapest XIV. kerület Zugló, Amerikai út 39. Szirmai & Tsa..

Nekem már a legelején gyanús volt, mert általában ezek a közvetítő cégek, irodák csak a zsetont szedik be érdemi munkát nem közvetítenek ki érte cserébe, igazam is lett!

Sajnos ebben az esetben megtudjuk erősíteni a fentieket, hogy ez egy nagy humbug, átverés az egész senki se fizessen be egy fillért se! Nagy türelmesen vártunk, de 3 hónap után egy darab telefonhívás sem érkezett (gondolom egész véletlen, hogy nektek se), idő közbeni rákérdezésre a munkák kiközvetítésével kapcsolatban szolidan ment a lerázás telefonon keresztül! Valóban egy darab papírlapot lobogtat az ember, amin remek állások találhatóak pl. ügyvédi magán sofőr több száz ezerért stb, amit "kapsz" cserébe a pénzedért, az egy bizonylat az átvett összegről meg egy gagyi formanyomtatványnak se nevezhető megállapodás a "munkaközvetítés" feltételeiről.

Én már korábban is szorgalmaztam, hogy látogassuk meg a hirdető úriembert, de a mai napon sor is került rá. Szerencséjére egyből vissza adta a pénzt ez a macskajancsi, ahogy bementünk ketten nagy üres duma közepette, hogy az internet tele van írva hülyeségekkel és, hogy csak rágalmazás ez az oldal is többek között, stb. Maga az "iroda" valóban egy lepukkant pincehelyiség már csak ebből, ha másból nem is, de le lehet vágni, hogy azért nem így kéne festenie egy hivatalos közvetítői irodának, (bár az alapvető, hogy nem szabad fizetni a munka lehetőségért vagy közvetítésért bármilyen szép is mondjuk egy iroda, de itt még ez se volt meg).

Ez megint egy jó példa arra, hogy a hasonló hirdetők, hogyan használják ki azt, hogy sok embernek nincs munkája vagy éppen most vesztette el és elkeseredésében nem gondolkodva ilyen hirdetésekbe kapaszkodva az utolsó forintjaikat is lenyúlják! Pedig ezer sebből vérzik ez a hirdetés, ha egy kicsit figyel az ember és nem rohan egyből ész nélkül kiadni a pénzét a nagy semmiért!

Elég átlátszó az a két dicsérő hozzászólás is ezen az oldalon, ami több, mint valószínű, hogy tőlük származik, hogy mennyire jó ez a "közvetítői iroda" és rajtuk keresztül találtak munkát..

Mindenkinek ajánlom, aki befizetett, hogy menjen vissza és nyugodtan kérje vissza a pénzét, amíg még elérhető vagy nem költözik el máshova más név alá, mert általában ez a módszere az ilyen kamu "közvetítőknek", "cégeknek".

Érdemes lenne írni az Expressznek vagy akár feltenni több hirdetést is, hogy itt bizony megtévesztésről van szó.

Elég szomorú, hogy már mindent ellehet játszani velünk magyarokkal..

Üdv.