Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak szólok

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Krónika nem harcol, hanem örömet mond. A Magyar Krónika jelszava: keresd a jót. Legjobbjaink a gondolkodás négyzethálóját rávetítik a jelenségekre, s ha jót lelnek, megírják. Ha egymásban találják meg a jót, azt is megírják. Itt ne legyen bozótharc. Baráti tűz…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Csak szólok 2013.11.27 09:43:34
@pilates: "„..kizárólag olyan közéleti szereplőket szólaltattak meg, mint például Alföldi Róbert és Heller Ágnes, kormányzati véleményeknek viszont nem adtak helyet. Kumin Ferenc szerint a riport egyértelmű lejárató céllal készült, ..”
Ez nagyon jellemző az efféle gondolkodású emberekre. Úgy beszélni a nekik nem tetsző dologról, emberekről, hogy még védekezni se legyen lehetőségük. Mi azonban itt Magyarországon nem szeretjük ha rólunk gonosz és igaztalan dolgokat hazudoznak másoknak, vagy úgy beszélnek rólunk egymás között, mintha nem ia emberek lennénk."

Ugye milyen pocsék érzés, ha ezt csinálják velünk. Van valami TV Magyarországon, egy volt III/III-as vezetésével - nevezzük mondjuk m1-nek kisbetűvel - aki hasonló módszerekkel manipulál. Gondolom ott nem zavar. Egyébként a véleményem tökéletesen egyezik jótündérével: orulunkvincent.blog.hu/2013/11/22/nomenklatura_767 Gondolom már beidézték ide mások is.
Már megint Soros György pénzén támadják Magyarországot Selmeczi Gabriella, 2013. november 6...
Magyarország ma egy igazi laboratóriumként működik: a modern világ kihívásaira a hagyományos értékeken alapuló válaszokat próbál találni Orbán Viktor, 2013. október. 9. ..
Miniszterelnök úr nem pattant fel, csak nyugtázta, hogy megvan a második gól. Knézy Jenő (az MTV-n), 2013. szeptember 10...
Csak szólok 2013.10.08 10:44:13
@saravad: Sőt paráználkodni se paráználkodnék vele, és a házastársát se kívántam még meg. Az ő figyelmét viszont felhívnám a 7. és 8. parancsolatra, hívő emberként talán illene is betartania.
A forradalom dubiózus kifejezés, csínján kell vele bánni. A kétharmados többséget sem interpretáltuk forradalomként Orbán Viktor 2013. szeptember 17...
Csak szólok 2013.10.02 10:22:53
@Lasombra: Ott van Orbán Viktor aláírása a NER alatt? Nahát akkor! Ő erről nem is tudott! Igaz, hogy a nevében is nyilatkoztak ("Mi a Magyar Országgyűlés képviselői...), de ezt a forradalom dolgot biztos azok az aljas ballibek csempészték bele, akiknek a nevében ugyancsak nyilatkozik a NER. Smitt Paliról meg úgyis tudjuk, hogy bármit aláírt, amit elétettek.
     Egy bizonyos Kandrács Csaba István kerül a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsába. Pécsett végzett jogász, aki 2012. júniusában még Rogán slapaja volt belvárosi önkormányzatban.      A Bank of England Monetary Policy Committee tagjai:  …..
Csak szólok 2013.10.01 11:43:32
@gipsz.jakab: Nem kandrács miatt! Sajnos miattunk csúszik le az ország, akik nem tudunk olyat szavazni a hatalomba, aki a saját zsebe tömésén kívül bármi máshoz is értene. Én nem tudok olyat mondani a politikai életből, akitől - hogy klasszikust idézzek - vennék autót. De komolyan, van egyáltalán egyetlen olyan ember bal és jobb oldalnak nevezett oldalakon, akinek el lehet hinni, amit mond?
A magyarokat különösen erős kapcsolat fűzi a vízhez Győri Enikő, 2013. szeptember 11. ..
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Csak szólok 2013.09.20 15:12:52
@Bretschneider detektív: Nehéz átszámolni, mert feltételezem Philipnek vannak költségei is, és hát a munkadíja is megér óránként 1 MacDonalds-ot (500 Ft bruttó). Viszont figyelembe véve, hogy a köztévé éves támogatása 75 milliárd Ft körül van, amiből még a Marslakók is kapnak több, mint bruttó 1 milliárdot, én úgy gondolom az egészet a köztévének kellett volna finanszíroznia. Vagyis közpénz szempontjából egy Philip kicsit több, mint 49 Zuschlag. Vagyis az összesen 297 év. Személy szerint én annak is örülnék, ha ebből legalább 48 órát eltöltene előzetes letartóztatásban. Szerintem
Kövér Lászlónak félremagyarázták a szavait. Ő kifejezetten az ellenzék jogköreit szerette volna kiszélesíteni azzal, hogy bővebb rendeletalkotási jogköröket adna a kormánynak. Aki ezt magától nem látja be, az hülyeséget párosít rosszindulattal. Szórakoztató, hogy a rezsim…..
Jó lesz, ha Csányi összeszedi magát, mert a Nemzeti Borosta összevonta ismét a szemöldökét. Mikor először kicsit összevonta, akkor két hét alatt kisöpörte az egész országból a félkarúkat. Mikor kicsit jobban összevonta, akkor újraosztódott a dohány-kiskereskedelem. Most…..
Csak szólok 2013.08.13 15:47:58
@Vidéki: Nem provokálta, megdicsérte. :-) Egyébként, hogy az "Ügyes ember"-t nem dicséretnek vette, abból is látszik, hogy ő is tudja disznóságot csinált. Legalább ezzel elismerte. Egyébként még ha provokáció volt is, akkor is a visszavágás messze nincs arányban vele. Egy elegáns ember egy ilyen odavágást szóra se méltatott volna, de Lézer annyitisér Janó nem egy elegáns ember. Szerintem
Csak szólok 2013.08.13 16:09:17
@visszakettopadlogaz: Előbb virágot visznek rá, majd ledöntik. Ha jól emlékszem már volt ilyen :-)
Hagyó Miklós 2010 májusától 2011 februárjáig volt előzetesben BKV-s korrupciós vádak miatt. Majd házi őrizetbe helyezték, de később ezt is enyhítették, és a tavaly nyáron kezdődött büntetőperében már szabadlábon védekezhetett. Még 2010-ben fordult az Emberi Jogok…..
Csak szólok 2013.08.08 16:22:24
@Libatolvaj takarodj: Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem a letartóztatás, előzetes miatt kell most a magyar államnak (Neked, nekem, nekünk) fizetnie, hanem azért, mert a körülmények embertelenek voltak. Azt meg nem igazán varrhatod Bajnaiék nyakába. A legjobb esetben is valamelyik túlbuzgó rendőrségi vezető bűne, aki külön kiadta, hogy jól b...nak ki Hagyóval és cserébe remélte, hogy kap majd valami plecsnit vagy akár évekkel később egy trafikot. Azt viszont Bajnai nyakába lehet varrni, hogy miért is voltak akkor (tartok tőle, hogy még most is vannak) embernek nem való zárkák. Szerintem a bűnösöket büntetni kell, de nem megalázni és nem olyan körülmények közé zárni, amely az egészségüket veszélyezteti.
jobb ma vállalkozni, mint 2010 előtt, a kormánytöbbség ugyanis számos eszközzel segíti a hazai kis- és középvállalkozásokat Selmeczi Gabriella 2013. július 17...
Levelet kaptam. Na nem olyat. Olyat nekem nem ír a Vezér és nem küldi elsőbbséggel, hogy jippájé jujdejó, mindannyian győztünk, holnaptól kolbászból lesz a gumicsimma is.  Nem is értem miért. Szóval olvasói levél landolt a drótpostaládában, benne egy érdekes…..